Trouwlocaties in Amsterdam

Trouwlocaties in Amsterdam bij één van de Unique Venues. Je mooiste dag vieren op een plek die perfect past bij jullie of waar bijvoorbeeld mooie herinneringen liggen. Maar bij welke venue kan dit nou? We geven je een overzicht van de trouwlocaties in Amsterdam waar jullie je ja-woord kunnen zeggen. Uiteraard onderdeel van onze vereniging! 

Dé lijst van trouwlocaties in Amsterdam: 

A’dam loft

Jullie mooie dag vieren met uitzicht over Amsterdam. Het kan in de loft van de ADAM toren, net aan de overkant van Centraal Station. Oh en ook handig, in de ADAM toren bevindt zich ook een hotel. Is dat ook alvast geregeld!
>Bekijk deze venue

Beurs van Berlage

Je kent het wel, het statige, grootste pand wat je tegenkomt als je Centraal Station uitloopt richting de stad. Al decennia lang een bijzondere functie in de stad. Met veel verschillende ruimtes kan het alle onderdelen van jullie bruiloft de juiste plek geven.
>Bekijk deze venue

Artis

Al jaren een Artis jaarkaart maakt dat het een plek is met vele herinneringen. Niet gek dat jullie op deze locatie je ja-woord willen geven. En geheel uniek op deze plek, je kunt blijven slapen met uitzicht op de jaguars.
>Bekijk deze venue

Hallen Studio’s

Deze hotspot in Amsterdam West, in het voormalige tramdepot, beschikt over meerdere ruimtes met een industrieel, fris, karakter. Voorzien van veel daglicht én verduistering voor een swingend feest.
>Bekijk deze venue

Scheepvaartmuseum

Dé eye-catcher van het Marine terrein. Met een voorliefde voor water zit je hier aan het juiste adres. Geef elkaar het ja-woord met uitzicht op het water.
>Bekijk deze venue

Amerpodia

Allen gelegen aan de Amsterdamse grachten, ieder met een eigen karakter. In de locaties van Amerpodia – de Nieuwe Liefde, Felix Meritis, Compagnietheater en De Rode Hoe – kunnen jullie elkaar het ja-woord geven.
>Bekijk deze venue

Westergas

Het Westergasterrein in Amsterdam West heeft een aantal bijzondere gebouwen waar getrouwd kan worden. Uiteraard in de grootste gashouder, maar er zijn ook kleinere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het machinegebouw.
>Bekijk deze venue

Hortus Botanicus

Trouwen tussen het groen. Dat kan in de Hortus Botanicus. Een groene oase in Amsterdam Oost met de mogelijkheden tot het geven van jullie ja-woord.
>Bekijk deze venue

Koninklijke Industrieele Groote Club

Aan de Dam in Amsterdam kun je trouwen bij de Koninklijke Industrieele Groote Club. Deze prachtige, klassieke locatie heeft meerdere ruimtes die ingedeeld kunnen worden voor alle onderdelen van jullie bruiloft.
>Bekijk deze venue

Passenger Terminal Amsterdam

Meer dan 5.000 m2 gelegen aan het Ij met het iconische golvende dak. Niet alleen de plek waar de grootste boten aanmeren maar ook waar je, groots, het ja-woord kunt geven.
>Bekijk deze venue

Hermitage

De prachtige Hermitage aan de Amstel heeft naast bijzondere tentoonstellingen ook ruimtes voor recepties, ceremonies en diners. Daarnaast beschikken ze over een fantastische binnentuin.
>Bekijk deze venue

NEMO

Trouwen in het Science Museum van Amsterdam. Met misschien wel één van de mooiste dakterrassen van de stad.
>Bekijk deze venue

Boom Chicago

De plek waar humor centraal staat. Boom Chicago, gelegen aan de Rozengracht, is de comedy club in Amsterdam.
>Bekijk deze venue

DeLaMar

Trouwen in de grootste theaterzaal van DeLaMar, waar vele premieres en bijzondere gelegenheden hebben plaatsgevonden. Met recht een locatie met historie te noemen!
> Bekijk deze venue

Nationale Opera en Ballet

De iconische plek voor opera en ballet, met uitzicht op de Amstel. Meerder ruimtes, inclusief het grootste theater, zijn beschikbaar voor jullie bijzondere dag.
>Bekijk deze venue

Desmet Studio’s

Een bijzondere locatie voor een bruiloft: een radio & televisie studio. Eerste en theater, later een bioscoop en nu een modern mediabedrijf.
> Bekijk deze venue

TOBACCO Theater

Verstopt in de Nes, maar zeker niet te missen. TOBACCO theater is een stijlvol theater met verschillende ruimtes om jullie dag volledig invulling te geven.
>Bekijk deze venue

De Bazel

Het prachtige, klassieke “de Bazel” heeft meerdere ruimtes voor jullie speciale dag. De indrukwekkende Koningszaal als centraal middelpunt. Dicht bij de Dam en centraal in Amsterdam.
>Bekijk deze venue

Het Sieraad

Multifunctioneel, gelegen aan de Admiralengracht, omringt door water. Bij Het Sieraad zijn we altijd in voor een feestje. Samen met de catering van Daalder een bijzondere ervaring.
>Bekijk deze venue

Huis Bartolotti

Het klassieke, stijlvolle, Huis Bartolotti aan de Amsterdamse grachten. Gebouwd in 1620 en tot op de dag van vandaag prachtig onderhouden.
>Bekijk deze venue

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Het grootste pand aan de Mauritskade met het heerlijke terras aan het Oosterpark. Een bijzondere, karakteristieke plek om het ja-woord aan elkaar te geven.
>Bekijk deze venue

West Indisch Huis

Voormalig hoofdkwartier van de West-Indische Compagnie en tegenwoordig een historisch pand in de binnenstad van Amsterdam. Vergeet met mooi weer ook de binnentuin niet!
>Bekijk deze venue

Uilenburgersjoel 

Last but not least, de Uilenburgersjoel. Een van de weinige overgebleven gebouwen uit de oude Joodse volksbuurt. Een plek voor herinneringen van morgen.
>Bekijk deze venue

Op zoek naar een locatie voor een congres, diner of andere gelegenheid?
Vind de perfecte locatie op onze venue pagina.

Trouwlocaties in Amsterdam