Artis

Audiovisueel, Catering, Gestoffeerd, Gratis Wifi, Ventilatie, Boot aanlegplaats, Tramhalte op loopafstand, Buitenplaats, Parkeren, Officiële trouwlocatie, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'Unique monumental venues in a green urban oasis'

In ARTIS inspireren en activeren wij iedereen verantwoordelijk met natuur om te gaan, voor een leefbare wereld voor toekomstige generaties. ARTIS is gelegen in hartje Amsterdam en heeft zowel binnen als buiten unieke mogelijkheden om een evenement te organiseren. 

Een feest in de Robbenzaal, een congres in de monumentale Koningszaal of een diner onder de sterrenhemel van het ARTIS-Planetarium. Zoek je een locatie voor een kleine bijeenkomst of vergadering dan zijn onze zalen in het Noord Paviljoen erg geschikt. Vergader onder het oog van voormalig ARTIS-directeuren in de Stichtingskamer of organiseer een symposium in de Blauwe Sterrenzaal. Zowel kleine als grote groepen zijn welkom in ARTIS, op elk tijdstip en in ieder seizoen. 

ARTIS EXCLUSIEF VOOR JOUW ORGANISATIE

Op zoek naar een unieke ervaring voor al jouw relaties of collega’s? Tijdens een exclusieve Zoomeravond is het gehele ARTIS-Park beschikbaar voor jouw organisatie. ARTIS zorgt voor een samenzijn vol gezelligheid, muziek, eten en drinken en activiteiten voor jouw gasten.

BELEEF ARTIS

In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838 en worden elk dag opnieuw geboren. Verrijk je evenement met een van de activiteiten in ARTIS, zoals rondleidingen, lezingen of een bezoek aan ARTIS-Park, het ARTIS-Planetarium, ARTIS-Micropia of het ARTIS-Groote Museum

Kom naar ARTIS, een groene oase in hartje Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over onze zalen. Door het organiseren van een evenement, steun je het voortbestaan van ARTIS.

Locaties

Exclusieve Zoomeravond in ARTIS-Park

Afmetingen

Capaciteit

Groote Museum

Afmetingen

Capaciteit

Koningszaal

Afmetingen

Capaciteit

Tijgerzaal

Afmetingen

Capaciteit

Planetarium

Afmetingen

Capaciteit

Blauwe Sterrenzaal

Afmetingen

Capaciteit

Bamboekamer

Afmetingen

Capaciteit

Stichtingskamer

Afmetingen

Capaciteit

Platanen Salon

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Er is geen nieuws rondom deze venue.

Kom in contact met Artis