event locaties in amsterdam centrum

JOUW “ONE-STOP-SHOP”
VOOR DE PERFECTE
EVENT LOCATIE

Algemene informatie
Unique Venues of Amsterdam is een vereniging van 33 uitzonderlijke evenementenlocaties. Stuk voor stuk pareltjes vanwege de architectuur van het pand, de centrale ligging in de stad en professionaliteit in bedrijfsvoering. De venues zijn van oorsprong niet als congres- of evenementenlocatie opgericht, waardoor opdrachtgevers altijd verzekerd zijn van een bijzondere beleving.

De leden van Unique Venues of Amsterdam presenteren zich gezamenlijk via deze website, in een scala aan marketinguitingen en op nationale en internationale beurzen. Toeleveranciers van de branche zijn welkom om zich als partner aan te sluiten om opdrachtgevers direct te informeren over additionele diensten die zij nodig kunnen hebben tijdens hun evenement.

Het is een actieve vereniging. De Unique Venues ontmoeten elkaar regelmatig op zelf georganiseerde kennissessies, netwerkborrels en klantenevenementen. We zijn namelijk meer dan alleen een locatieplatform. Samen staan we immers sterk, en op deze wijze wordt meerwaarde voor alle leden in hun positionering op de congresmarkt gecreëerd.

Bestuur

Ronald van Lopik

Voorzitter

Evelien van Kessel

Penningmeester

Maud Uilenreef

Algemeen lid