Partners

Bourgonje

Audiovisueel

Wij zijn een audiovisueel bedrijf, gespecialiseerd in het verzorgen van de volledige techniek t.b.v. meetings, events en presentaties. 

(Historische) Wetenswaardigheden:

Bourgonje heeft, sinds de oprichting in 1982, een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd als het gaat om het uitvoeren van kleine tot grote turn key verhuur- en verkoopprojecten. Alle expertise op het gebied van geluid-, licht- en video zijn bij Bourgonje onder één dak te vinden. 

Het is ons dagelijks werk om een grote diversiteit aan eenvoudige tot zeer complexe evenementen, congressen, tv-programma’s en vaste installaties tot in de puntjes voor onze opdrachtgevers te verzorgen. Natuurlijk is het van belang dat de laatste innovaties op audiovisueel gebied bij Bourgonje verkrijgbaar zijn. 

Bourgonje loopt voorop als het gaat om niche techniek en creativiteit. Of het nu gaat om videomapping op de gevel van uw pand, de live 3D weergave van en de interactie tijdens robotchirurgie, innovatieve meervoudige videoweergave via een complexe multimedia videomixer, immersive video/audio belevingen of verbindingen over glasvezel of via satelliet ten behoeve van jullie videostream; Bourgonje realiseert het voor uw event vanuit de verhuurdivisie of in uw permanente installatie vanuit de afdeling verkoop.

Bourgonje draagt zorg voor de volledige technische realisatie van het project. Vanaf de eerste brainstorm sessie tot de definitieve implementatie van de oplossing. Bourgonje voert haar opdrachten uit voor en bij hotel/congreslocaties, evenementenlocaties, B2B opdrachtgevers, televisie producties en binnen de overheid.

Venues:
Bourgonje verzorgt o.a. in onderstaande steden en locaties de techniek:

  • Capital C (tevens kantoor);
  • Het Scheepvaartmuseum;
  • Rijksmuseum;
  • Westergasfabriek;
  • Stedelijk Museum Amsterdam.

Contact:
Bleiswijkseweg 39
2712 PB
Zoetermeer

+31 70-3177179
Info@bourgonje.nl
https://www.bourgonje.nl

Contactpersoon:
1ste Willem Wijnands – 06-57085544 – willem@bourgonje.nl
2de Roderik Hartman – 06-53567291 – roderik.hartman@bourgonje.nl

Next Level DMC

Events

Details Matter

(Historische) Wetenswaardigheden:

Next Level DMC organiseert evenementen voor internationale zakelijke klanten die hun event in Amsterdam en Nederland organiseren. Het team van Next Level kan de gehele organisatie oppakken of alleen helpen bij specifieke eventservices. In beide gevallen kenmerkt de manier van werken zich als ‘persoonlijk, betrokken en ambitieus’. 

Persoonlijk en betrokken omdat het team van Next Level een verlenging van het team van de klant wordt. We willen weten wie de klant is en met welk doel ze het event organiseren. 

De manier van werken is ambitieus omdat de klanten van Next Level worden uitgedaagd hun event naar een hoger niveau te tillen. Het verschil wordt gemaakt in de details, vandaar de slogan ‘details matter’.

Contact:
Berchvliet 13C
1046 CB
Amsterdam

+31857602883
info@nldmc.com
www.nldmc.com

Contactpersoon:
Jeroen van Ark
0630407624
jeroen@nldmc.com

VAN DER MAAREL EVENTSTYLING

Eventstyling

(Historische) Wetenswaardigheden:

Al meer dan 65 jaar betrouwbare sfeerpartner!

Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event. Voor de creatieve styling van kleine of grote zakelijke en publieke evenementen, congressen, diners, gala’s, productpresentaties, bruiloften en personeelsfeesten.

Op elke locatie, voor elke gelegenheid, wij denken mee en net wat verder. Maak kennis met Van der Maarel Eventstyling en laat je verrassen over de mogelijkheden.

Contact:
Binckhorstlaan 36 Unit M4-34
2516 BE
Den Haag

070 222 7 222
info@vandermaarel.nl
www.vandermaarel.nl

Cees van der Maarel
06 50271564
cees@vandermaarel.nl

FAMOUS FLAVOURS

Party catering

(Historische) Wetenswaardigheden:

Wij organiseren smaakvolle en onderscheidende evenementen, waar uw gasten nog lang over napraten. Het gepassioneerde team van Famous Flavours neemt de organisatie en culinaire invulling van uw evenement graag uit handen.

We combineren jarenlange ervaring, culinaire expertise en een hands-on mentaliteit bij het organiseren van onvergetelijke evenementen, waarbij alles klopt.

Contact:
Luzernestraat 57
2153 GM
Nieuw-Vennep

020 – 416 00 20
info@famousflavours.nl
www.famousflavours.nl

Lex Gasseling
06 – 830 119 74
 lex@famousflavours.nl

VERWIEL & WIJNGAARD

Horeca uitzendbureau

(Historische) Wetenswaardigheden:

Engaging People, Engaging Teams. Met deze missie in het achterhoofd bouwen wij elke dag aan onze teams. Dat doen we door te investeren in de ontwikkeling en het plezier van onze eigen mensen. Daarnaast besteden we veel tijd aan de, meestal jarenlange, partnerships met onze relaties in de top van de Nederlandse Hospitality.

Door beloftes na te komen, de relatie centraal te stellen en te focussen op kwaliteit en betrokkenheid, maakt Verwiel & Wijngaard het verschil als partner in personeelsprojecten binnen de hospitality- en evenementenbranche.

Dit doen we al meer dan 30 jaar op aansprekende locaties, sportevenementen, concerten, exclusieve ontvangsten, beurzen en festivals.

Venues:

  • Beurs van Berlage
  • De Nieuwe Liefde
  • Felix Meritis
  • Rode Hoed
  • Het Scheepvaartmuseum

Contact:
Tilanusstraat 330
1091 MZ Amsterdam

020 – 489 00 95
amsterdam@venw.com
www.venw.com
www.artofpeople.nl

Jorrit Oosthoek
06 – 215 738 61
joosthoek@venw.com

HETE PEPER

Catering

Eten is meer dan een maaltijd – het is een verhaal. En de kunst is om dat verhaal spraakmakend neer te zetten. Creatief, uitdagend, spannend. Een spraakmakend verhaal haalt je uit je comfortzone. Zet je aan het denken. En zorgt uiteindelijk voor een ervaring die iedereen met elkaar verbindt. Hete Peper vertelt jouw verhaal op de sterkst mogelijke manier.

Onze gerechten schudden smaakpapillen wakker. We dagen zintuigen uit. Niet als kicks om de kicks, maar omdat je je gasten iets wilt meegeven. Wat wil jij vertellen? Hoe smaakt jouw strategie? We mixen volop ingrediënten uit tech en mode, kunst en wetenschap. Van concept, creatie tot en met presentatie: elke hap voedt je fantasie. Elke slok inspireert. Het resultaat?

Wij zijn Hete Peper

Soms Pittig
Altijd Prikkelend

Contact:
Verrijn Stuartweg 77
1112 AW Diemen
020-6820012
info@hetepeper.nl
www.hetepeper.nl

Carola Meijer
06-81283483
carola@hetepeper.nl

EVENT CULINAIR

Event Catering

Unieke cateringconcepten in unieke locaties, dat is waar Event Culinair voor staat. Met meer dan 25 jaar ervaring in de organisatie van evenementen ontzorgen we onze opdrachtgevers van A-Z. Voor sitdown dinners, walking dinners, cocktail party’s en heel veel meer. Check onze website: foto’s zeggen meer dan 1000 woorden.

Contact:
Erik Dercksen & Elke Verhoeks
+31 (0)20 705 9905
Erik@eventculinair.nl; Elke@Eventculinair.nl
www.eventculinair.nl

VAN DER KROFT EVENTS

Evenementen verhuurbedrijf

Van der Kroft Events verzorgt en ondersteunt evenementen, met verhuur van materialen maar ook turn-key sfeerinrichting, met een uitgebreid assortiment aan mastiek, cateringapparatuur, meubilair en bloemdecoratie. Wij helpen met kiezen voor de juiste ambiance. Een perfecte balans tussen inrichting en locatie.
Herkenbaar beter, altijd persoonlijk.

Contact:
Nick Steunenberg
+31 (0)70 511 2426
info@vdkroft.nl
www.vdkroft.nl

Hutten Food & Design

Catering

Let’s create magical moments, together!

Hutten food & design is smaakmaker én culinair architect. Wij vertalen dromen en wensen in creatieve food- en eventconcepten. Dat doen we met passie en onderbouwde kennis. Daarbij draaien we onze hand niet om voor logistieke uitdagingen én zijn we ongeëvenaard in service en gastvrijheid. Die ene stap extra, het puntje op de i. ​

Smaakvol geluk combineren we met creativiteit en gastvrijheid. Zo upgraden we elk evenement naar een onvergetelijke ervaring. Uniek, persoonlijk en op maat. We denken in kansen en mogelijkheden, voor mens en milieu. Met minimale verspilling en maximaal resultaat. ​Wat maakt ons gelukkig? Als food, styling en sfeer samenkomen en onze oprechte aandacht een glimlach op ieders gezicht tovert.

Contact:

Hutten food & design
Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel
sales@hutten.eu
www.huttenfoodanddesign.nl
088 706 1200

Contactpersoon:
Maaike Drukker
maaike.drukker@hutten.eu
06 29 06 99 07

DCRT Event

Decorations & Styling

DCRT Styling & Events 

Concepten met karakter

Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke evenementen met een prachtige en doordachte aankleding. Elk evenement verdient een unieke look & feel; de styling maakt namelijk de totaalbelevenis compleet! Onze concepten variëren van subtiel & sierlijk, uitgesproken super-de-luxe, elegant, modern tot kleurrijk & fantasievol.

Wij ontwikkelen dagelijks deze passende styling concepten. Hierin worden wensen, doelstellingen vertaald naar unieke concepten. Of je nu een specifiek thema in gedachten hebt of op zoek bent naar inspiratie, wij staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces

Wat geeft een Wow-effect aan een styling concept? Een echte blikvanger! Denk hierbij aan bijvoorbeeld XXL bouwwerken, letters of bloemcreaties. 

Neem een kijkje in ons portfolio voor een glimp van ons vorige werk en laat je inspireren door de mogelijkheden. We zijn trots op de succesvolle evenementen die we hebben mogen stylen en streven ernaar om ook jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Contact:
Minckelersweg 20
2031 EM Haarlem
023 – 555 13 90
we@dcrt.nl
www.dcrtconcepts.nl

Sylvia Westendorp
06 – 83210128
Sylvia@dcrt.nl

Faircom Media

Media

Regisseert. Creëert. Ontzorgt.

(Historische) Wetenswaardigheden:

Al 20 jaar zijn wij actief in de beurzenwereld, sport evenementen, festivals en corporate events. Faircom media geeft kleur aan ieder event en brengt merken en consumenten samen op A-locaties. 

Wij zijn expert in binnen en buiten branding. Ook creëren wij een omgeving die past bij de behoeften van elke klant, van bewegwijzering tot event-branding. Daardoor brengen wij de corporate identiteit van de klant over en zorgen zo voor visuele beleving bij het publiek. Ook voor last-minute service is iedereen bij ons aan het goede adres.

Venues:

Wij creëren een omgeving die past bij de behoeften van elke klant op iedere locatie.

Contact:
Arent Janszoon Ernststraat 5
1083 GP
Amsterdam

+31204620880
sales@faircom.nl
www.faircom.nl

Contactpersoon:
Jeroen Veenstra
0620706776
j.veenstra@faircom.nl

GJ FLOORS

Vloeren

Specialist in het leveren van tijdelijke en permanente vloeroplossingen. Al duizenden van onze relaties hebben we voorzien van indrukwekkende entrees, smaakvolle beursvloeren en kleurrijk evenemententapijt in Nederland, Duitsland en België. Tot een overtuigende tevredenheid. Dat krijgen we voor elkaar met onze specialistische klantenservice, eigen transport, professionele installateurs en ons enorme aanbod dat direct uit voorraad leverbaar is.

Sinds 2007 levert GJ Floors zijn relaties vloeren voor evenementenlocaties, beurshallen, kantoren, horeca en retail. Om dit verder aan te kleden, hebben we ook een veelzijdig aanbod aan luxe afzetpalen en koorden. En door te beschikken over een enorme voorraad en eigen transportservice, kunnen we alles snel op locatie leveren. Is er een speciale wens? Op zoek naar gepersonaliseerd, bedrukt tapijt? Iets buiten ons assortiment? Is er een vakkundige installateur nodig? Onze accountmanagers en serviceteam staan voor je klaar. Jouw doel staat bij ons centraal.

GJ FLOORS

Jouw startpunt voor: Evenementen- & Beurstapijt • Lopers • Afzetpalen • Tapijttegels • Printvloeren • Entreematten • Bouw- & Afdektapijt • Projectvloeren

Contact:
Katoenstraat 19
8281 JZ
Genemuiden

info@gjfloors.nl
+31 (0)38 33 75 332

Contactpersoon:
Joanne Timmerman-Beens
joanne@gjfloors.nl
+31 (0)6 11 81 21 66

B&E

Full service catering

(Historische) Wetenswaardigheden:

Bij B&E catering en events staan we bekend om onze passie en expertise. We hebben meer dan 32 jaar ervaring in het creëren van smaakvolle en unieke evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres of productpresentatie, B&E maakt van jouw evenement een onvergetelijke ervaring. Met onze jarenlange ervaring en oog voor detail, zorgen wij voor een naadloze organisatie van begin tot eind. Laat ons jouw volgende evenement plannen en uitvoeren!

Contact:

Witbolstraat 5, 1032LC Amsterdam
020-6946371
Info@becatering.nl
https://www.becatering.nl

Contactpersoon:

Luc Eijkelestam
+31 (0) 6 42 23 95 58
Luc@becatering.nl

The Food Line-up

Catering

(Historische) Wetenswaardigheden:

Het is onze missie om jou beter eten te laten ontdekken. Daarom willen we als creatieve en duurzame cateraar de betere keuze lekkerder, makkelijk en leuker maken. Wij geloven namelijk  dat je de toekomst geniaal lekker kan veranderen met wat er op je bord ligt. Het doorgewinterde team zoekt daarvoor onophoudelijk naar de beste gerechten. Want waar andere cateraars met vaste koks werken, bouwen wij uit een netwerk van 100 zelfstandige foodspecialisten voor elk event de lekkerste line-up. Deze specialisten hebben ieder hun eigen keuken of gerecht helemaal uitgespeeld. Of het nou een Napolitaanse pizza, regeneratief fastfood of een verfijnd gerecht van die aanstormende chef is. De menu’s die we serveren hebben altijd een duurzaam en/of lokaal DNA. En mede dankzij die visie ontvingen we als eerste cateraar in Europa het ‘B Corp’-certificaat.

Contact:
The Food Line-up
Danzigerkade 225B
1013 AP Amsterdam
020 261 5235
events@thefoodlineup.nl
https://www.thefoodlineup.nl/