Partners

HEUVELMAN SOUND & VISION

Audiovisueel leverancier

Heuvelman voorziet de business-to-business markt al bijna 50 jaar van professionele audiovisuele dienstverlening. Als leverancier van totaaloplossingen voert Heuvelman projecten uit voor onder andere de hotellerie, evenementenlocaties en sport. Heuvelman is actief op alle trajecten van de AV-dienstverlening waaronder verhuur, verkoop en content creatie met vestigingen in o.a. IJsselstein en Amsterdam.

Contact:
Frank Jongbloets
+31 (0)88 027 4933
frank.jongbloets@heuvelman.nl
www.heuvelman.nl

VAN DER KROFT EVENTS

Evenementen verhuurbedrijf

Van der Kroft Events verzorgt en ondersteunt evenementen, met verhuur van materialen maar ook turn-key sfeerinrichting, met een uitgebreid assortiment aan mastiek, cateringapparatuur, meubilair en bloemdecoratie. Wij helpen met kiezen voor de juiste ambiance. Een perfecte balans tussen inrichting en locatie.
Herkenbaar beter, altijd persoonlijk.

Contact:
Jos Oosterhuis
+31 (0)70 511 2426
info@vdkroft.nl
www.vdkroft.nl

FAMOUS FLAVOURS

Party catering

Wij organiseren smaakvolle en onderscheidende evenementen, waar uw gasten nog lang over napraten. Het gepassioneerde team van Famous Flavours neemt de organisatie en culinaire invulling van uw evenement graag uit handen. We combineren jarenlange ervaring, culinaire expertise en een hands-on mentaliteit bij het organiseren van onvergetelijke evenementen, waarbij alles klopt.

Contact:
Lex Gasseling & Ilse Lugard
+31 (0)20 416 0020
info@famousflavours.nl
www.famousflavours.nl

VAN DER MAAREL EVENTSTYLING

Eventstyling

Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event. Voor de creatieve styling van kleine of grote zakelijke- en publieksevenementen, congressen, diners, gala’s, productpresentaties, bruiloften en personeelsfeesten. Op elke locatie, voor elke gelegenheid. Wij denken altijd mee en gaan daarin net wat verder.

Contact:
Martin Bos
+31 (0)6 838 10678
martin@vandermaarel.nl
www.vandermaarel.nl

NH CATERING & EVENTS

Catering & Events

Wij creëren culinair belevingen met oog voor detail, met als startpunt onze bedrijfsfilosofie ‘Landliefde’! Ons ervaren team denkt aan de kleinste details zodat u alleen maar hoeft te genieten! Culinaire invulling op elke gewenste locatie, Meubilair, Eventstyling en Totaal organisatie; NH Catering & Events neemt alle zorg uit handen voor een uniek en onvergetelijk evenement.

Contact:
Ashley Jonkman & Tim Phaff
+31 (0)20 625 3888
info@nh-catering.nl
www.nh-catering.nl

VERWIEL & WIJNGAARD

Horeca uitzendbureau

Door beloftes na te komen, de relatie centraal te stellen en te focussen op kwaliteit en betrokkenheid, maakt Verwiel & Wijngaard het verschil als partner in personeelsprojecten binnen de hospitality- en evenementenbranche. Dit doen we al meer dan 25 jaar op aansprekende locaties, sportevenementen, concerten, exclusieve ontvangsten, beurzen en festivals.

Contact:
Jorrit Oosthoek
+31 (0)10 240 9099
joosthoek@venw.com
www.venw.com

HETE PEPER

Catering

Dat eten meer is dan een maaltijd besef je vast al. Bij Hete Peper gaat het dan ook niet over de kunst van het eten. Maar wij zien eten als kunst waarin meesterschap en creativiteit samensmelten tot een culinair kunstwerk. Want bijzonder eten smaakt altijd naar meer. Dat noemen we nu bij Hete Peper onze extra bite!

Contact:
Lisette de Jong & Bart-Jan Smit
+31 (0)20 682 0012
lisette@hetepeper.nl
www.hetepeper.nl

MPS

Catering

MPS creëert tot de verbeelding sprekende eventcatering. Bij ons bruist het van de energie. Gelukkig maar. Want positieve energie tilt alles naar een hoger niveau. Excelleren doe je enkel in hetgeen waarvan je houdt. Samen. Het ontwerpen van een concept als vertrekpunt – een totaal nieuwe ervaring als bestemming. Meer krijgen dan waar je om vraagt, is precies waar je op hoopt.

Contact:
Maaike Drukker
+31( 0)6 536 363 12
maaike@mps.nl
www.mps.nl

EVENT CULINAIR

Event Catering

Unieke cateringconcepten in unieke locaties, dat is waar Event Culinair voor staat. Met meer dan 25 jaar ervaring in de organisatie van evenementen ontzorgen we onze opdrachtgevers van A-Z. Voor sitdown dinners, walking dinners, cocktail party’s en heel veel meer. Check onze website: foto’s zeggen meer dan 1000 woorden.

Contact:
Erik Dercksen & Elke Verhoeks
+31 (0)20 705 9905
Erik@eventculinair.nl; Elke@Eventculinair.nl
www.eventculinair.nl