Bourgonje

Audiovisueel
over deze partner

Wij zijn een audiovisueel bedrijf, gespecialiseerd in het verzorgen van de volledige techniek t.b.v. meetings, events en presentaties.

Bourgonje heeft, sinds de oprichting in 1982, een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd als het gaat om het uitvoeren van kleine tot grote turn key verhuur- en verkoopprojecten. Alle expertise op het gebied van geluid-, licht- en video zijn bij Bourgonje onder één dak te vinden. 

Het is ons dagelijks werk om een grote diversiteit aan eenvoudige tot zeer complexe evenementen, congressen, tv-programma’s en vaste installaties tot in de puntjes voor onze opdrachtgevers te verzorgen. Natuurlijk is het van belang dat de laatste innovaties op audiovisueel gebied bij Bourgonje verkrijgbaar zijn. 

Bourgonje loopt voorop als het gaat om niche techniek en creativiteit. Of het nu gaat om videomapping op de gevel van uw pand, de live 3D weergave van en de interactie tijdens robotchirurgie, innovatieve meervoudige videoweergave via een complexe multimedia videomixer, immersive video/audio belevingen of verbindingen over glasvezel of via satelliet ten behoeve van jullie videostream; Bourgonje realiseert het voor uw event vanuit de verhuurdivisie of in uw permanente installatie vanuit de afdeling verkoop.

Bourgonje draagt zorg voor de volledige technische realisatie van het project. Vanaf de eerste brainstorm sessie tot de definitieve implementatie van de oplossing. Bourgonje voert haar opdrachten uit voor en bij hotel/congreslocaties, evenementenlocaties, B2B opdrachtgevers, televisie producties en binnen de overheid.

Bourgonje verzorgt o.a. in onderstaande steden en locaties de techniek:

  • Capital C (tevens kantoor);
  • Het Scheepvaartmuseum;
  • Rijksmuseum;
  • Westergasfabriek;
  • Stedelijk Museum Amsterdam.
Downloads
Kom in contact
Bourgonje
Bleiswijkseweg 39 2712 PB Zoetermeer
+31 70 317 71 79
info@bourgonje.nl
www.bourgonje.nl
Contactpersoon
Willem Wijnands
06-57085544
willem@bourgonje.nl

nieuws

Unique Partner aan het woord: Bourgonje
Bourgonje heeft, sinds de oprichting in 1982, een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd. Zij beschikkben over alle expertise op het gebied van geluid-, licht- en video onder één dak. Onderdeel van Uni…
Kom in contact met Bourgonje