Unique Partner aan het woord: Bourgonje

Bourgonje heeft, sinds de oprichting in 1982, een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd. Zij beschikkben over alle expertise op het gebied van geluid-, licht- en video onder één dak. Onderdeel van Unique Venues zijn onze partners. En daar zijn we trots op! Onze partners komen geregeld over de vloer bij de Unique Venues en zijn een ware toevoeging aan je event. In deze blog stelt gloednieuwe partner Bourgonje zich voor en vragen we naar hun mooiste moment in één van de Unique Venues.

Om mee te beginnen: wie is Bourgonje?

Wij houden ons bezig met het verzorgen van audiovisuele techniek. Dit doen we voor events van tijdelijke aard of voor een permanente toepassing in een vaste installatie. De inzet van componenten zoals licht, geluid en video kunnen een event of ruimte enorm versterken.

Bourgonje heeft, sinds de oprichting in 1982, een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd als het gaat om het uitvoeren van kleine tot grote turn key verhuur- en verkoopprojecten. Alle expertise op het gebied van geluid-, licht- en video zijn bij ons onder één dak te vinden.

Het is ons dagelijks werk om een grote diversiteit aan eenvoudige tot zeer complexe evenementen, congressen, tv-programma’s en vaste installaties tot in de puntjes voor onze relaties te verzorgen.

Dat klinkt goed! Maar, waar bellen we jullie voor? Waar zijn jullie de beste in?

Het investeren in de beste en laatste innovaties, gekoppeld aan de tomeloze inzet van de allerbeste professionals stelt ons in staat om van echte toegevoegde waarde te zijn tijdens de totstandkoming van het event. Dat betekent dat we graag in een vroeg stadium aanschuiven om zo het ultieme eindresultaat te komen.

Het verstaan van de wens en de vertaalslag maken naar de technische realisatie kan enkel wanneer je kan bogen op ervaring, specifieke kennis en wanneer je beschikt over de beste materialen die ingezet kunnen worden.

Het resultaat hiervan is dat wij dagelijks de meest voorname en high end producties mogen ondersteunen in kritische omgevingen zoals de corporate wereld en binnen delicate overheidsinstanties. Dit vergt een totaal andere benadering dan de event sector die zich bijvoorbeeld concentreert op festivals en andere publieke events.

Alle details, van de verwerking van bekabeling tot het positioneren van een lichtbundel, zijn belangrijk om het event naar een hoger plan te tillen.

We horen graag meer over een bijzonder moment voor jullie. Een event wat jullie altijd bij blijft.

De jarenlange samenwerking met het Scheepvaartmuseum is er een waar wij als Bourgonje zeer trots op zijn. Sinds heropening kunnen wij echt spreken van een geoliede machine, waarbij er ook vaste faciliteiten in het gebouw zijn geïnstalleerd door ons om zo efficiënt te kunnen werken wanneer er moet worden opgeschaald qua techniek bij events.

Het team binnen het Scheepvaartmuseum voelt feilloos aan wanneer wij aangehaakt moeten worden en dit maakt dat we vanaf het begin de intentie kennen van de opdrachtgever in kwestie. Samen met het bekende team binnen het Scheepvaart, kunnen we dan constructief toewerken naar een succesvol event.

Onlangs konden we na 2 jaar corona, weer echt een event neerzetten waar de kracht van Bourgonje goed naar voren kwam. Twee volgeladen trailers aan technisch materiaal, een serieuze crew, 4 podia met entertainment gelinkt aan de noord, west, zuid en oostkant van het museum en gevelprojectie door middel van high end projectoren. Een georganiseerde voorbereiding, opbouw en operatie van meer dan 30 uur bij elkaar was na een succesvol event weer na 4,5 uur opgeruimd; alsof er niets was gebeurd.

Maar niet alleen de opdrachtgever, ook wij stonden zo nu en dan met kippenvel. Wat dat aangaat is er niet veel veranderd sinds 1982 en zijn wij misschien wel verslaafd aan de kick die het geeft wanneer je door de inzet van techniek de puntjes op de “i” kunt zetten tijdens een event!

bourgonje in het scheepvaartmuseum

Benieuwd naar meer nieuws? Lees erover op de site. 

Unique Partner aan het woord: Bourgonje