Partners

Bourgonje

Audio Visual

Wij zijn een audiovisueel bedrijf, gespecialiseerd in het verzorgen van de volledige techniek t.b.v. meetings, events en presentaties. 

(Historische) Wetenswaardigheden:

Bourgonje heeft, sinds de oprichting in 1982, een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd als het gaat om het uitvoeren van kleine tot grote turn key verhuur- en verkoopprojecten. Alle expertise op het gebied van geluid-, licht- en video zijn bij Bourgonje onder één dak te vinden. 

Het is ons dagelijks werk om een grote diversiteit aan eenvoudige tot zeer complexe evenementen, congressen, tv-programma’s en vaste installaties tot in de puntjes voor onze opdrachtgevers te verzorgen. Natuurlijk is het van belang dat de laatste innovaties op audiovisueel gebied bij Bourgonje verkrijgbaar zijn. 

Bourgonje loopt voorop als het gaat om niche techniek en creativiteit. Of het nu gaat om videomapping op de gevel van uw pand, de live 3D weergave van en de interactie tijdens robotchirurgie, innovatieve meervoudige videoweergave via een complexe multimedia videomixer, immersive video/audio belevingen of verbindingen over glasvezel of via satelliet ten behoeve van jullie videostream; Bourgonje realiseert het voor uw event vanuit de verhuurdivisie of in uw permanente installatie vanuit de afdeling verkoop.

Bourgonje draagt zorg voor de volledige technische realisatie van het project. Vanaf de eerste brainstorm sessie tot de definitieve implementatie van de oplossing. Bourgonje voert haar opdrachten uit voor en bij hotel/congreslocaties, evenementenlocaties, B2B opdrachtgevers, televisie producties en binnen de overheid.

Venues:
Bourgonje verzorgt o.a. in onderstaande steden en locaties de techniek:

 • Capital C (tevens kantoor);
 • Het Scheepvaartmuseum;
 • Rijksmuseum;
 • Westergasfabriek;
 • Stedelijk Museum Amsterdam.

Contact:
Bleiswijkseweg 39
2712 PB
Zoetermeer

+31 70-3177179
Info@bourgonje.nl
https://www.bourgonje.nl

Contactpersoon:
1ste Willem Wijnands – 06-57085544 – willem@bourgonje.nl
2de Roderik Hartman – 06-53567291 – roderik.hartman@bourgonje.nl

NH CATERING & EVENTS

Catering & Events

(Historische) Wetenswaardigheden:

Met persoonlijke aandacht als kernwaarde gaan wij al vele jaren aan de slag voor verschillende (inter) nationale opdrachtgevers en zijn wij dé partner op het gebied van Catering & Events. Wij verzorgen gezelschappen van A tot Z zodat de partner alleen nog maar hoeft te genieten. Geen brug is ons te ver, geen berg te hoog en geen uitdaging is ons te groot. Samen met de partner gaan wij aan de slag het onmogelijke mogelijk te maken, en genieten wij van het ontzorgen van onze klanten!

Met ons chefsteam creëren wij de mooiste gerechten en culinaire belevingen, waar de liefde voor het product altijd het start punt is. Binnen onze bedrijfsfilosofie ‘Landliefde’ geven wij lokale telers een podium en platform in onze gerechten. Met veel aandacht en zorg kiezen wij onze leveranciers, veelal kleinschalige en regionale telers, om zo het Hollandse erfgoed te vergroten en behouden. Met een kort supply-chain rechtsreeks van het land, bij ons in de keuken en zo bij uw op het event! Zo zijn wij dan ook culinair partner van ‘Stichting de West-Friese tafel’ en creëren daarvoor in samenwerking met een van de founders Onno Kokmeijer (**) de mooiste culinaire belevingen!

NH Catering & Events

Eerlijk, passievol en aandacht altijd als kernwaarde.
Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan!

Venues:

 • Conference Center The Bazel
 • De Duif
 • The Kromhouthal
 • House Bartolotti
 • Level Eleven
 • Olympisch Stadion Amsterdam
 • Passenger Terminal Amsterdam

Contact:
Ambachtsweg 10a
1474RR
Oosthuizen

0299-402034 | 020-6253888
info@nh-catering.nl
www.nh-catering.nl

Ashley Jonkman
06-28393673
sales@nh-catering.nl

VAN DER MAAREL EVENTSTYLING

Eventstyling

(Historische) Wetenswaardigheden:

Al meer dan 65 jaar betrouwbare sfeerpartner!

Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event. Voor de creatieve styling van kleine of grote zakelijke en publieke evenementen, congressen, diners, gala’s, productpresentaties, bruiloften en personeelsfeesten.

Op elke locatie, voor elke gelegenheid, wij denken mee en net wat verder. Maak kennis met Van der Maarel Eventstyling en laat je verrassen over de mogelijkheden.

Contact:
Binckhorstlaan 36 Unit M4-34
2516 BE
Den Haag

070 222 7 222
info@vandermaarel.nl
www.vandermaarel.nl

Cees van der Maarel
06 50271564
cees@vandermaarel.nl

FAMOUS FLAVOURS

Party catering

(Historische) Wetenswaardigheden:

Wij organiseren smaakvolle en onderscheidende evenementen, waar uw gasten nog lang over napraten. Het gepassioneerde team van Famous Flavours neemt de organisatie en culinaire invulling van uw evenement graag uit handen.

We combineren jarenlange ervaring, culinaire expertise en een hands-on mentaliteit bij het organiseren van onvergetelijke evenementen, waarbij alles klopt.

Contact:
Luzernestraat 57
2153 GM
Nieuw-Vennep

020 – 416 00 20
info@famousflavours.nl
www.famousflavours.nl

Lex Gasseling
06 – 830 119 74
 lex@famousflavours.nl

VERWIEL & WIJNGAARD

Hospitality staffing

(Historische) Wetenswaardigheden:

Engaging People, Engaging Teams. Met deze missie in het achterhoofd bouwen wij elke dag aan onze teams. Dat doen we door te investeren in de ontwikkeling en het plezier van onze eigen mensen. Daarnaast besteden we veel tijd aan de, meestal jarenlange, partnerships met onze relaties in de top van de Nederlandse Hospitality.

Door beloftes na te komen, de relatie centraal te stellen en te focussen op kwaliteit en betrokkenheid, maakt Verwiel & Wijngaard het verschil als partner in personeelsprojecten binnen de hospitality- en evenementenbranche.

Dit doen we al meer dan 30 jaar op aansprekende locaties, sportevenementen, concerten, exclusieve ontvangsten, beurzen en festivals.

Venues:

 • Het Scheepvaartmuseum
 • Beurs van Berlage
 • Hermitage Amsterdam

Contact:
Warmoesstraat 155
1012 JC Amsterdam
Amsterdam

020 – 489 00 95
amsterdam@venw.com
www.venw.com

Jorrit Oosthoek
06 – 215 738 61
joosthoek@venw.com

HETE PEPER

Catering

Eten is meer dan een maaltijd – het is een verhaal. En de kunst is om dat verhaal spraakmakend neer te zetten. Creatief, uitdagend, spannend. Een spraakmakend verhaal haalt je uit je comfortzone. Zet je aan het denken. En zorgt uiteindelijk voor een ervaring die iedereen met elkaar verbindt. Hete Peper vertelt jouw verhaal op de sterkst mogelijke manier.

Onze gerechten schudden smaakpapillen wakker. We dagen zintuigen uit. Niet als kicks om de kicks, maar omdat je je gasten iets wilt meegeven. Wat wil jij vertellen? Hoe smaakt jouw strategie? We mixen volop ingrediënten uit tech en mode, kunst en wetenschap. Van concept, creatie tot en met presentatie: elke hap voedt je fantasie. Elke slok inspireert. Het resultaat?

Wij zijn Hete Peper

Soms Pittig
Altijd Prikkelend

Contact:
Verrijn Stuartweg 77
1112 AW Diemen
020-6820012
info@hetepeper.nl
www.hetepeper.nl

Carola Meijer
06-81283483
carola@hetepeper.nl

EVENT CULINAIR

Event Catering

Unique catering concepts at unique locations, that is what Event Culinair stands for. With more than 25 years of experience, Event Culinair can take care of everything when organizing the perfect event. For sitdown dinners, walking dinners, cocktail parties and much more. Check our website: pictures say more than 1000 words.

Contact:
Erik Dercksen & Elke Verhoeks
+31 (0)20 705 9905
Erik@eventculinair.nl; Elke@Eventculinair.nl
www.eventculinair.nl

VAN DER KROFT EVENTS

Party rental services

Our creative team is at your disposal to find the right ambiance for your events. We have a broad product range of tableware, furniture, catering equipment and flower decoration to realise your and our ideas. We create a perfect balance between decoration and location.
Herkenbaar beter, altijd persoonlijk.

Contact:
Jos Oosterhuis
+31 (0)70 511 2426
info@vdkroft.nl
www.vdkroft.nl

MPS

Catering

MPS food | design creates memorable events. We believe positive energy excel you to a higher level. You only excel to a higher level in what you love and we love events! We design a concept as starting point and a totally new experience as a destination. Getting more than what you ask for is exactly what you hope for.

Contact:
Maaike Drukker
+31( 0)6 536 363 12
maaike@mps.nl
www.mps.nl

DCRT Event

Decorations & Styling

DCRT realiseert eigentijdse, innovatieve ‘One Stop Shop’ (verhuur) oplossingen voor evenementen. Vanuit ons warehouse in Haarlem werken we voor opdrachtgevers in heel Europa.

Wij zijn persoonlijk en ambitieus en zullen onze klanten altijd creatief blijven verrassen met onze knowhow, unieke maatwerk concepten en de perfecte kwaliteit van onze producten. Wij zorgen voor de juiste mood met een glimlach en uitstekende persoonlijke service.

Sinds 2006 bestormen we de evenementenmarkt met unieke meubellijnen en verrassende concepten. We zijn creatief in hart en nieren. Wat dit voor ons betekent? Lef tonen en buiten de kaders durven te denken & doen. Wanneer je aangeeft voor de juiste mood te zorgen, dan moet je daar ook in uitblinken. Juist dat vormt de basis van het succes en de groei die we met onze klanten blijven doormaken.

Contact:
DCRT Concepts & Event Styling
Minckelersweg 20
2031 EM Haarlem

we@dcrt.nl
023 555 13 90
www.dcrtconcepts.nl

Marthen Bakker
023 555 13 90
marthen@dcrt.nl

Faircom Media

Media

Regisseert. Creëert. Ontzorgt.

(Historische) Wetenswaardigheden:

Al 20 jaar zijn wij actief in de beurzenwereld, sport evenementen, festivals en corporate events. Faircom media geeft kleur aan ieder event en brengt merken en consumenten samen op A-locaties. 

Wij zijn expert in binnen en buiten branding. Ook creëren wij een omgeving die past bij de behoeften van elke klant, van bewegwijzering tot event-branding. Daardoor brengen wij de corporate identiteit van de klant over en zorgen zo voor visuele beleving bij het publiek. Ook voor last-minute service is iedereen bij ons aan het goede adres.

Venues:

 • Beurs van Berlage
 • The Kromhouthal
 • Passenger Terminal Amsterdam
 • Westergas

Contact:
Arent Janszoon Ernststraat 5
1083 GP
Amsterdam

+31204620880
sales@faircom.nl
www.faircom.nl

Contactpersoon:
1ste Jeroen Veenstra
0620706776
j.veenstra@faircom.nl

GJ FLOORS

Vloeren

Specialist in het leveren van tijdelijke en permanente vloeroplossingen. Al duizenden van onze relaties hebben we voorzien van indrukwekkende entrees, smaakvolle beursvloeren en kleurrijk evenemententapijt in Nederland, Duitsland en België. Tot een overtuigende tevredenheid. Dat krijgen we voor elkaar met onze specialistische klantenservice, eigen transport, professionele installateurs en ons enorme aanbod dat direct uit voorraad leverbaar is.

Sinds 2007 levert GJ Floors zijn relaties vloeren voor evenementenlocaties, beurshallen, kantoren, horeca en retail. Om dit verder aan te kleden, hebben we ook een veelzijdig aanbod aan luxe afzetpalen en koorden. En door te beschikken over een enorme voorraad en eigen transportservice, kunnen we alles snel op locatie leveren. Is er een speciale wens? Op zoek naar gepersonaliseerd, bedrukt tapijt? Iets buiten ons assortiment? Is er een vakkundige installateur nodig? Onze accountmanagers en serviceteam staan voor je klaar. Jouw doel staat bij ons centraal.

GJ FLOORS

Jouw startpunt voor: Evenementen- & Beurstapijt • Lopers • Afzetpalen • Tapijttegels • Printvloeren • Entreematten • Bouw- & Afdektapijt • Projectvloeren

Contact:
Katoenstraat 19
8281 JZ
Genemuiden

info@gjfloors.nl
+31 (0)38 33 75 332

Contactpersoon:
Joanne Timmerman-Beens
joanne@gjfloors.nl
+31 (0)6 11 81 21 66

Next Level DMC

Events

Details Matter

(Historische) Wetenswaardigheden:

Next Level DMC organiseert evenementen voor internationale zakelijke klanten die hun event in Amsterdam en Nederland organiseren. Het team van Next Level kan de gehele organisatie oppakken of alleen helpen bij specifieke eventservices. In beide gevallen kenmerkt de manier van werken zich als ‘persoonlijk, betrokken en ambitieus’. 

Persoonlijk en betrokken omdat het team van Next Level een verlenging van het team van de klant wordt. We willen weten wie de klant is en met welk doel ze het event organiseren. 

De manier van werken is ambitieus omdat de klanten van Next Level worden uitgedaagd hun event naar een hoger niveau te tillen. Het verschil wordt gemaakt in de details, vandaar de slogan ‘details matter’.

Contact:
Berchvliet 13C
1046 CB
Amsterdam

+31857602883
info@nldmc.com
www.nldmc.com

Contactpersoon:
Jeroen van Ark
0630407624
jeroen@nldmc.com