Partners

HEUVELMAN SOUND & VISION

Audiovisual supplier

(Historische) Wetenswaardigheden:
Wij zijn Heuvelman. Dé partner voor het realiseren van innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen. Samen bereiken we uw doelgroep op effectieve wijze en helpen we met het behalen van uw succes. Wij bieden enerzijds audiovisuele ondersteuning voor evenementen, congressen en vergaderingen en anderzijds voorzien we organisaties van vaste oplossingen op audiovisueel gebied. Heuvelman kan uw bedrijf helpen voor het behalen van communicatiedoelstellingen.

Heuvelman has been providing the business-to-business market with professional audiovisual services for almost 50 years. As a total solution provider Heuvelman carries out projects for hotels and event among others. Heuvelman actively takes part in all AV services, such as rental, sales and content creation with establishments in i.a. IJsselstein and Amsterdam.

Venues:
Venues waar we zowel direct als indirect techniek hebben mogen verzorgen:

 • Beurs van Berlage
 • Het Scheepvaartmuseum
 • The Royal Concertgebouw
 • ROYAL INDUSTRIEELE GROOTE CLUB
 • De Westergasfabriek
 • Passenger Terminal Amsterdam
 • Muziekgebouw aan ’t IJ
 • Van Gogh Museum
 • Stadsherstel/ Posthoornkerk & De Duif
 • The Kromhouthal

Contact:
Archimedesstraat 2
3401 JB
IJsselstein

088 0274900
Info@heuvelman.nl
https://www.heuvelman.nl

Frank Jongbloets
0613679876
frank.jongbloets@heuvelman.nl

NH CATERING & EVENTS

Catering & Events

(Historische) Wetenswaardigheden:

Met persoonlijke aandacht als kernwaarde gaan wij al vele jaren aan de slag voor verschillende (inter) nationale opdrachtgevers en zijn wij dé partner op het gebied van Catering & Events. Wij verzorgen gezelschappen van A tot Z zodat de partner alleen nog maar hoeft te genieten. Geen brug is ons te ver, geen berg te hoog en geen uitdaging is ons te groot. Samen met de partner gaan wij aan de slag het onmogelijke mogelijk te maken, en genieten wij van het ontzorgen van onze klanten!

Met ons chefsteam creëren wij de mooiste gerechten en culinaire belevingen, waar de liefde voor het product altijd het start punt is. Binnen onze bedrijfsfilosofie ‘Landliefde’ geven wij lokale telers een podium en platform in onze gerechten. Met veel aandacht en zorg kiezen wij onze leveranciers, veelal kleinschalige en regionale telers, om zo het Hollandse erfgoed te vergroten en behouden. Met een kort supply-chain rechtsreeks van het land, bij ons in de keuken en zo bij uw op het event! Zo zijn wij dan ook culinair partner van ‘Stichting de West-Friese tafel’ en creëren daarvoor in samenwerking met een van de founders Onno Kokmeijer (**) de mooiste culinaire belevingen!

NH Catering & Events

Eerlijk, passievol en aandacht altijd als kernwaarde.
Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan!

Venues:

 • Conference Center The Bazel
 • De Duif
 • The Kromhouthal
 • House Bartolotti
 • Level Eleven
 • Olympisch Stadion Amsterdam
 • Passenger Terminal Amsterdam

Contact:
Ambachtsweg 10a
1474RR
Oosthuizen

0299-402034 | 020-6253888
info@nh-catering.nl
www.nh-catering.nl

Ashley Jonkman
06-28393673
sales@nh-catering.nl

VAN DER MAAREL EVENTSTYLING

Eventstyling

(Historische) Wetenswaardigheden:

Al meer dan 65 jaar betrouwbare sfeerpartner!

Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event. Voor de creatieve styling van kleine of grote zakelijke en publieke evenementen, congressen, diners, gala’s, productpresentaties, bruiloften en personeelsfeesten.

Op elke locatie, voor elke gelegenheid, wij denken mee en net wat verder. Maak kennis met Van der Maarel Eventstyling en laat je verrassen over de mogelijkheden.

Contact:
Italiëlaan 4
2391 PT
Hazerswoude-dorp

015 213 8318
info@vandermaarel.nl
www.vandermaarel.nl

Cees van der Maarel
06 50271564
cees@vandermaarel.nl

FAMOUS FLAVOURS

Party catering

(Historische) Wetenswaardigheden:

Wij organiseren smaakvolle en onderscheidende evenementen, waar uw gasten nog lang over napraten. Het gepassioneerde team van Famous Flavours neemt de organisatie en culinaire invulling van uw evenement graag uit handen.

We combineren jarenlange ervaring, culinaire expertise en een hands-on mentaliteit bij het organiseren van onvergetelijke evenementen, waarbij alles klopt.

Contact:
Luzernestraat 57
2153 GM
Nieuw-Vennep

020 – 416 00 20
info@famousflavours.nl
www.famousflavours.nl

Lex Gasseling
06 – 830 119 74
 lex@famousflavours.nl

VERWIEL & WIJNGAARD

Hospitality staffing

(Historische) Wetenswaardigheden:

Engaging People, Engaging Teams. Met deze missie in het achterhoofd bouwen wij elke dag aan onze teams. Dat doen we door te investeren in de ontwikkeling en het plezier van onze eigen mensen. Daarnaast besteden we veel tijd aan de, meestal jarenlange, partnerships met onze relaties in de top van de Nederlandse Hospitality.

Door beloftes na te komen, de relatie centraal te stellen en te focussen op kwaliteit en betrokkenheid, maakt Verwiel & Wijngaard het verschil als partner in personeelsprojecten binnen de hospitality- en evenementenbranche.

Dit doen we al meer dan 30 jaar op aansprekende locaties, sportevenementen, concerten, exclusieve ontvangsten, beurzen en festivals.

Venues:

 • Het Scheepvaartmuseum
 • Beurs van Berlage
 • Hermitage Amsterdam

Contact:
Warmoesstraat 155
1012 JC Amsterdam
Amsterdam

020 – 489 00 95
amsterdam@venw.com
www.venw.com

Jorrit Oosthoek
06 – 215 738 61
joosthoek@venw.com

HETE PEPER

Catering

Eten is meer dan een maaltijd – het is een verhaal. En de kunst is om dat verhaal spraakmakend neer te zetten. Creatief, uitdagend, spannend. Een spraakmakend verhaal haalt je uit je comfortzone. Zet je aan het denken. En zorgt uiteindelijk voor een ervaring die iedereen met elkaar verbindt. Hete Peper vertelt jouw verhaal op de sterkst mogelijke manier.

Onze gerechten schudden smaakpapillen wakker. We dagen zintuigen uit. Niet als kicks om de kicks, maar omdat je je gasten iets wilt meegeven. Wat wil jij vertellen? Hoe smaakt jouw strategie? We mixen volop ingrediënten uit tech en mode, kunst en wetenschap. Van concept, creatie tot en met presentatie: elke hap voedt je fantasie. Elke slok inspireert. Het resultaat?

Wij zijn Hete Peper

Soms Pittig
Altijd Prikkelend

Contact:
Verrijn Stuartweg 77
1112 AW Diemen
020-6820012
info@hetepeper.nl
www.hetepeper.nl

Carola Meijer
06-81283483
carola@hetepeper.nl

EVENT CULINAIR

Event Catering

Unique catering concepts at unique locations, that is what Event Culinair stands for. With more than 25 years of experience, Event Culinair can take care of everything when organizing the perfect event. For sitdown dinners, walking dinners, cocktail parties and much more. Check our website: pictures say more than 1000 words.

Contact:
Erik Dercksen & Elke Verhoeks
+31 (0)20 705 9905
Erik@eventculinair.nl; Elke@Eventculinair.nl
www.eventculinair.nl

VAN DER KROFT EVENTS

Party rental services

Our creative team is at your disposal to find the right ambiance for your events. We have a broad product range of tableware, furniture, catering equipment and flower decoration to realise your and our ideas. We create a perfect balance between decoration and location.
Herkenbaar beter, altijd persoonlijk.

Contact:
Jos Oosterhuis
+31 (0)70 511 2426
info@vdkroft.nl
www.vdkroft.nl

MPS

Catering

MPS food | design creates memorable events. We believe positive energy excel you to a higher level. You only excel to a higher level in what you love and we love events! We design a concept as starting point and a totally new experience as a destination. Getting more than what you ask for is exactly what you hope for.

Contact:
Maaike Drukker
+31( 0)6 536 363 12
maaike@mps.nl
www.mps.nl

DCRT Event

Decorations & Styling

Contact:
Hendrik Figeeweg 1 0001
2013 BJ
Haarlem
023 555 13 90
we@dcrt.nl
www.dcrtconcepts.nl

Lisette de Jong
023 555 13 90
Lisette@dcrt.nl