Event Culinair

Catering & Evenementen
over deze partner

Unieke cateringconcepten op unieke locaties, dat is waar Event Culinair voor staat. Met meer dan 25 jaar ervaring kan Event Culinair alles regelen bij het organiseren van het perfecte evenement. Voor lunches, diners, walking dinners, cocktailfeestjes, catering voor congressen en nog veel meer. Bekijk ook onze website: foto’s zeggen meer dan 1000 woorden.

Passie voor eten en drinken, gevoel voor styling, creativiteit in het creëren van sfeer, jarenlange organisatorische ervaring en flexibiliteit in samenwerking… dat is Event Culinair.

In een cateringconcept benadrukt Event Culinair coördinatie, organisatie en creatieve invulling van het voorstel. Event Culinair maakt gebruik van haar eigen productiekeuken, een pool van zeer professionele en gepassioneerde chefs, en goed getrainde cateringmedewerkers.

Doordat Event Culinair het gehele logistieke en coördinerende aspect voor haar rekening neemt, kunnen onze topchefs zich concentreren op waar ze het beste in zijn: het bereiden van diners, buffetten en culinaire hoogstandjes op topniveau.

Bovendien zorgt de vlekkeloze organisatie van Event Culinair ervoor dat u te gast bent op uw eigen evenement!

Downloads
Kom in contact
Event Culinair
Erik Dercksen
+316 11 38 15 39
Erik@eventculinair.nl
www.eventculinair.nl
Contactpersoon
Corina Dercksen
+316 51 61 9011
Corina@eventculinair.nl

nieuws

Er is geen nieuws rondom deze partner.

Kom in contact met Event Culinair