HOUSE of GASSAN

Diamanten, sieraden & horloges
over deze partner

HOUSE of GASSAN staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges. Het merk GASSAN staat voor vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid gedurende meer dan 75 jaar en is een honderd procent familiebedrijf. De traditie van diamantslijpen maakt deel uit van het Nederlandse cultureel erfgoed. Het hoofdkantoor van GASSAN ademt vakmanschap. Dit is een uniek kenmerk; GASSAN slijpt diamanten in huis. Een ultieme ervaring om te zien en die wij aanbieden in onze fabriek.

De GASSAN Boutique ademt luxe met ons high-end merkenportfolio en is de grootste juwelier van Nederland met een geweldig merkenportfolio met sieraden en horloges zoals Tudor, Longines, Messika, Chopard en vele andere merken zoals onze eigen GASSAN in-house merken.

Een Diamond Experience bij HOUSE of GASSAN zal het sprankelende hoogtepunt zijn van elke reis naar Amsterdam:

  • GASSAN 121 geslepen diamanten;
  • Uitgebreide collectie gezette en losse geslepen diamanten
  • Haute Joaillerie merken
  • Haute Horlogerie merken
  • Exclusieve in-house Rolex Boutique
  • Vlaggenschipwinkel Choices by DL op het terrein
  • Met priv√©parkeergelegenheid en een aanlegplaats

Diamantbeleving

HOUSE of GASSAN is gevestigd in een prachtig gerestaureerde oorspronkelijk door stoom aangedreven diamantfabriek en werd gebouwd in 1879. Bezoekers ervaren een unieke rondleiding bij HOUSE of GASSAN. Bezoekers kunnen de diamantslijpers aan het werk zien, terwijl meertalige gidsen uitleggen waar diamanten worden gevonden en hoe ruwe diamanten veranderen in schitterende briljanten.

Ook worden losse geslepen diamanten getoond, evenals een uitgebreide juwelencollectie. Na de rondleiding kunt u onze uitgebreide juwelen- en horlogecollectie bekijken in onze Boutique. Neem ook een kijkje in onze in-house Rolex Boutique.

Downloads
Kom in contact
HOUSE of GASSAN
Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175 1011 LN Amsterdam
+31 (0) 20 6225333
www.gassan.com
Contactpersoon
Diletta De Luca
d.deluca@gassandiamonds.nl

nieuws

Er is geen nieuws rondom deze partner.

Kom in contact met HOUSE of GASSAN