DCRT

Styling & Events
over deze partner

Concepten met karakter

Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke evenementen met een prachtige en doordachte aankleding. Elk evenement verdient een unieke look & feel; de styling maakt namelijk de totaalbelevenis compleet! Onze concepten variëren van subtiel & sierlijk, uitgesproken super-de-luxe, elegant, modern tot kleurrijk & fantasievol.

Wij ontwikkelen dagelijks deze passende styling concepten. Hierin worden wensen, doelstellingen vertaald naar unieke concepten. Of je nu een specifiek thema in gedachten hebt of op zoek bent naar inspiratie, wij staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces

Wat geeft een Wow-effect aan een styling concept? Een echte blikvanger! Denk hierbij aan bijvoorbeeld XXL bouwwerken, letters of bloemcreaties. 

Neem een kijkje in ons portfolio voor een glimp van ons vorige werk en laat je inspireren door de mogelijkheden. We zijn trots op de succesvolle evenementen die we hebben mogen stylen en streven ernaar om ook jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Kom in contact
DCRT
Minckelersweg 20
023 – 555 13 90
we@dcrt.nl
www.dcrtconcepts.nl
Contactpersoon
Sylvia Westendorp
06 – 83210128
Sylvia@dcrt.nl

nieuws

Er is geen nieuws rondom deze partner.

Kom in contact met DCRT