Unique Partner aan het woord: DCRT

DCRT staat voor eigentijdse en creatieve concepten voor evenementen. Daarnaast zijn ze actief op de binnen- en buitenlandse beurzen markt. Onderdeel van Unique Venues zijn onze partners. En daar zijn we trots op! Onze partners komen geregeld over de vloer bij de Unique Venues en zijn een ware toevoeging aan je event. In deze blog stelt gloednieuwe partner DCRT zich voor en vragen we naar hun mooiste moment in één van de Unique Venues.

Om mee te beginnen: wie is DCRT?

Met DCRT creëren wij eigentijdse en creatieve concepten voor evenementen. Dit doen wij momenteel met een klein, maar enthousiast team. We beschikken over diverse, eigen ontwikkelde, meubel lijnen en een ruim assortiment aan decoratiematerialen.

Met ons team weten we op dagelijkse basis passende styling concepten te ontwikkelen. Daarnaast worden wij vaak gevraagd om de standbouw op beurzen in binnen- en buitenland te verzorgen. Een heel andere tak van sport, een mooie en dynamische combinatie!

DCRT

Dat klinkt goed! Maar, waar bellen we jullie voor? Welke events passen bij jullie? 

Events waar wij van A tot Z mee kunnen denken met betrekking tot aankleding en styling. Dit kun je heel breed zien. Niet alleen de nodige meubels en decoraties worden door ons verzorgd, maar alles wat zichtbaar is en nodig om een totaalconcept neer te zetten. Denk dus ook aan signage, lichtboxen of levensgrote doeken voorzien van boodschap of foto. Laatst hebben wij voor een onderwater thema bijvoorbeeld levensgrote zwevende octopussen aan het plafond gehangen, welke meteen ook als lichtbron fungeerde.

We horen graag meer over een bijzonder moment voor jullie. Een event wat jullie altijd bij blijft.

Genoeg waar we met veel plezier op terugkijken, maar twee springen eruit! De bol.com leveranciers dag in samenwerking met Tribe bij de Kromhouthal en The Next Web VIP dorp bij de Westergas.

Beide evenementen hebben nog in 2019 plaatsgevonden. Bij beide evenementen hebben we totaalconcepten neergezet en wisten we mede door onze DCRT touch de ruimte een geheel eigen unieke sfeer te geven. Door vanaf het begin al zo betrokken te zijn ben je nog meer van toegevoegde waarde.

DCRT

Benieuwd naar meer nieuws? Lees erover op de site. 

Unique Partner aan het woord: DCRT