Event locaties in Amsterdam Noord

Noord, Oost, Zuid, West – wie kent Amsterdam op z’n best? Deze week nemen we je mee in de event locaties in Amsterdam Noord, onderdeel van Unique Venues of Amsterdam. Misschien niet heel veel keus, maar wel locaties met eigen unieke mogelijkheden.  Leuk om het stadse eens af te wisselen en je met het pontje naar de overkant te begeven.

Hier alvast de lijst van  3 event locaties in Amsterdam Noord:

  1. Eye Filmmuseum
  2. De Kromhouthal
  3. A’DAM Toren

Amsterdam Noord bruist! Een creatieve plek, verlengt met de stad via het water. Afwisselend rauw en industrieel en helemaal up-coming. Met de Noord-zuidlijn of met het (gratis) pontje ben je er zo. De locaties in Noord hebben alleen een geheel eigen karakter en signatuur. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder.

Eventlocatie 1: Eye Filmmuseum

In Eye, het nationale museum voor de film in Amsterdam, wordt iedere gast geïnspireerd en verrast. Verrast door de verscheidenheid aan publiek, activiteiten en mogelijkheden die het adembenemende gebouw aan het IJ biedt. Sinds 2012 huist Eye in hotspot Amsterdam-Noord, gewaardeerd door haar prachtige architectuur en prettige ambiance. Op deze full service evenementenlocatie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Benieuwd naar meer? Bekijk deze venue!

eye filmmuseum in amsterdam noord

Eventlocatie 2: De Kromhouthal

De Kromhouthal bevindt zich in het bruisende Amsterdam-Noord. De industriële locatie van ruim 6.000m2 met haar kranen, vijftien meter hoog plafond en stalen constructies is flexibel in te richten. De locatie is voorzien van optimale basisvoorzieningen, zoals motortakels in de spanten van het dak, standaard led-verlichting, verwarming en krachtstroom. Zonder dat het historische karakter van de locatie wordt aangetast.

Benieuwd naar meer? Bekijk deze venue!

Kromhouthal in Amsterdam Noord
© Twycer / www.twycer.nl

Eventlocatie 3: A’DAM Toren

In het centrum van Amsterdam ligt de Hortus Botanicus, een van de oudste botanische tuinen ter wereld. Sinds de oprichting in 1638 is er in de vier eeuwen een unieke verzameling bomen en planten bijeengebracht die met zijn veelzijdig groen een unieke omgeving biedt voor een vergadering, receptie of diner.

Benieuwd naar meer? Bekijk deze venue!

a'dam toren in amsterdam noord

Benieuwd naar alle locaties van Unique Venues? Bekijk de kaart op onze website. 

Event locaties in Amsterdam Noord