Passenger Terminal Amsterdam start 2022 met twee nieuwe catering partners

Nu de branche zich klaar maakt voor de heropening, start Passenger Terminal Amsterdam met het nieuws samen te werken met twee nieuwe cateringpartners; The Food Line- up & Hete Peper. Met het aantrekken van de twee partners voegt PTA nieuwe smaken toe aan haar cateringpalet.

Lisette Bloemsma (Commercial Manager Events PTA) kijkt uit naar aankomend jaar: “Na afgelopen twee jaar kunnen wij niet wachten om live events weer terug te zien in onze locatie. Wij vinden het erg belangrijk om onze opdrachtgevers diversiteit aan te bieden op het gebied van catering. Met The Food Line-up en Hete Peper als cateringpartners kunnen wij alle kanten op met de kleurrijke events in PTA. Naast het feit dat deze twee partners experts zijn op hun eigen gebied, hebben zij als gemene deler dat de passie en ambitie afspat van hun teams. Wij varen mee op deze spirit en zijn helemaal klaar voor aankomend jaar.”

Willem Treep (Algemeen directeur The Food Line-up): “Met The Food Line-up vinden wij het prachtig om mensen goed en eerlijk eten te laten ontdekken op evenementen. Passenger Terminal Amsterdam is een gateway voor bezoekers van de stad en hoe mooi is het dat we gasten daar kennis kunnen laten maken met de creatieve en duurzame foodtrends uit Amsterdam. We verheugen ons erop om met nieuwe energie na twee jaar lockdown met dit partnerschap te beginnen.”

Carola Meijer (Director of  Sales Hete Peper): “Echt aanmeren doen we niet vaak, maar voor onze nieuwe liefde PTA gooien we graag de ankers uit! We zijn blij, trots en super excited om aan boord te springen en samen te werken aan parels van events. We kunnen niet wachten om klanten te helpen het verhaal van hun event op de sterkst mogelijke manier te vertellen. Soms pittig, altijd prikkelend!”

passenger terminal amsterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de Passenger Terminal Amsterdam?
Lees meer over deze locatie. 

Passenger Terminal Amsterdam start 2022 met twee nieuwe catering partners