Passenger Terminal Amsterdam

Audiovisueel, Catering, Beschermde Wifi, Gratis Wifi, Lan 100Mbit, Airconditioning, Verwarming, Ventilatie, Boot aanlegplaats, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Treinstation op loopafstand, Buitenplaats, Rookruimte, Parkeren, Hotelservice, Officiële trouwlocatie, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'Your gateway to success!'

De IJ-oevers zijn al eeuwenlang het centrum van bedrijvigheid in Amsterdam. Hier liggen de fundamenten van de geschiedenis van onze hoofdstad. En precies daar vindt u de perfecte aanleg­plaats voor uw evenement. Dé locatie met allure die uw gasten werkelijk alles biedt: Passenger Terminal Amsterdam.

Passenger Terminal Amsterdam is dé eventlocatie in hartje Amsterdam met een waanzinnig uitzicht op het IJ en de binnenstad. Onder het iconische golvende dak, die de verbinding tussen land en water symboliseert, ligt een zee aan mogelijkheden voor evenementen. Het transparante en open karakter van de locatie geeft niet alleen een prachtig decor tijdens uw evenement, maar biedt tevens de mogelijkheid om de locatie volledig naar wens in te richten. PTA offers excellence in hospitality.

De drie niveaus, Main Deck, Promenade Deck en Panorama Deck, zijn afzonderlijk te gebruiken, maar vormen samen ook één geheel. Het hoge plafond (7-16 meter) en het vele daglicht geven u een gevoel van ruimte wat het Main Deck ook zeer geschikt maakt als beurslocatie. De decks liggen trapsgewijs boven elkaar, hierdoor blijft de intimiteit van uw (gala)diner of personeelsfeest behouden.
Of u nu een conferentie met beurs organiseert voor 250 gasten, dineert met 500 gasten of feest met ruim 2.000 gasten, een evenement in Passenger Terminal Amsterdam is altijd bijzonder.

Het interne vergader- en congrescentrum maakt een combinatie met een vergadering mogelijk en biedt veel break-out mogelijkheden. Het naastgelegen Movenpick hotel bied ruim 400 kamers.

Onze ervaring met evenementen staat garant voor een deskundige en profes­sionele begeleiding.

Downloads

Locaties

Main Deck

Afmetingen

Capaciteit

Promenade Deck

Afmetingen

Capaciteit

Panorama Deck

Afmetingen

Capaciteit

IJbox

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Eventcase Passenger Terminal Amsterdam
Ook deze week duiken we in een nieuwe, inspirerende en bijzondere eventcase. Het unieke aan de Unique Venues is wat er achter de gesloten deuren plaats mag vinden. Deze week het verhaal van Passenger …
Kom in contact met Passenger Terminal Amsterdam