Eventcase Passenger Terminal Amsterdam

Ook deze week duiken we in een nieuwe, inspirerende en bijzondere eventcase. Het unieke aan de Unique Venues is wat er achter de gesloten deuren plaats mag vinden. Deze week het verhaal van Passenger Terminal Amsterdam als het decor van een inspirerend congres.

In het kort:

  • Top Management Conference voor Koninklijke DSM
  • 300 internationale topmanagers
  • Congresseren, exposeren en netwerken in 1 locatie
  • Gezondheid, voeding en duurzaam leven

Growing with purpose

Koninklijke DSM is een wereldwijd, ‘purpose-led’ bedrijf dat vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en duurzaam leven. Elke drie jaar organiseert DSM haar Top Management Conference. Vanuit de hele wereld vliegen de 300 hoogste managers en directeuren in om de verbinding met elkaar en DSM te versterken. Passenger Terminal Amsterdam was twee dagen lang het centrum voor het delen van netwerk, kennis en inspiratie.

Van blanco canvas naar perfecte uitvalsbasis

De moderne, strakke uitstraling van de terminal diende, voor deze opdrachtgever, als een ‘blanco canvas’ om het binnen dit thema een eigen invulling te geven. Met behulp van de partners van Passenger Terminal Amsterdam heeft DSM een passende setting gecreëerd waarbij het thema duurzaam leven en gezondheid duidelijk zichtbaar was. De Passenger Terminal Amsterdam is door het vele glas een baken van daglicht wat de perfecte uitvalsbasis van dit tweedaagse congres bleek te zijn.

Optimaal gebruik gemaakt van de veelzijdigheid van de locatie

De vele onderdelen van het congresprogramma waren een perfecte match met de veelzijdigheid van de locatie. Door het bouwen van een black-box met 180 graden LED schermen op het Main Deck werd een indrukwekkende zaal voor het plenaire programma gecreëerd. Daardoor waren er nog genoeg andere ruimtes voor de overige onderdelen. Het Promenade Deck en haar terras aan het IJ vormde het decor voor de samensmelting van productpresentatie en duurzame catering. De overige ruimtes in Passenger Terminal Amsterdam deden dienst als break out zaal voor de paralellen sessies. Op deze manier was er ruimte voor de vele onderdelen van het programma. Daarnaast maakte de opzet van dit congres optimaal gebruik van routing. Hierdoor werden veel contactmomenten en ontmoetingen bij het publiek gefaciliteerd. Kortom, de perfecte match.

Dit congres werd in samenwerking met de partners BloemBloem, de Borrelfabriek en Faircom tot uitvoering gebracht.

Eventcase Passenger Terminal Amsterdam