Unique Partner aan het woord: Van Der Maarel

Grondlegger van eventstyling in Nederland. Als je al ruim 65 jaar events voorziet van indrukwekkende aankleding, dan mag je dat wel zeggen toch? Wat ooit begon met bloemen, planten en bomen, reikt vandaag de dag veel verder. Het team van Van der Maarel Eventstyling maakt de sfeer voor elk event. Onderdeel van Unique Venues zijn onze partners. En daar zijn we trots op! Onze partners komen geregeld over de vloer bij de Unique Venues en zijn een ware toevoeging aan je event. In deze blog stelt Van Der Maarel zich voor en vragen we naar hun mooiste moment in één van de Unique Venues.

Om mee te beginnen: Wie is Van Der Maarel?

Van Der Maarel is de grondlegger van eventstyling in Nederland. Als je al ruim 65 jaar events voorziet van indrukwekkende aankleding, dan mag je dat wel zeggen toch? Van visuele aankleding die de aandacht trekt tot stijlvolle meubels die de ervaring van een bezoeker optimaal maken. Jarenlange ervaring zorgt er ook voor dat we weten wat werkt én wat niet. Maar we zijn uiteraard niet bang iets nieuws te proberen. Met aandacht voor de wensen van onze opdrachtgevers en behoeftes en onze kennis van materialen, meubels en mogelijkheden, creëren we een volledige beleving van het event.

Wat voor soort events zijn jullie absoluut het beste in? En waarom?

Eigenlijk alle events waar we echt als creatieve sparringpartner naast onze opdrachtgever kunnen staan. Hoe groot of klein de aanvraag ook is; we ontzorgen, denken mee in de praktische zaken en verrassen met details. Dat maakt ons geschikt voor elk event. Binnen of buiten. Op kantoor of op een bijzondere locatie. Regionaal of internationaal. Met ons kleine team staat creativiteit en persoonlijkheid voorop.

van der maarel eventstyling

We horen graag meer over een event wat jullie is bijgebleven! Bij welke locatie was dat en waarom denken jullie daar nog graag aan terug?

Dat is een event in het Scheepvaartmuseum. Dit evenement werd bezocht door honderden buitenlandse gasten als onderdeel van een internationaal congres. Een iconische, imposante locatie vraagt om dito aankleding. In dit geval kozen we daarom voor Hollandse glorie in optima forma: royale bloemdecoraties en -objecten in imposante vazen, gecreëerd door een team van bloemarrangeurs. De stukken schitterden in de ruimte die volledig in lijn was met de corporate identity van de opdrachtgever. In samenwerking met de lichtspecialist gebruikten we paars licht voor de juiste sfeerbeleving van deze ‘come together’ avond.

Fijn aan een samenwerking zoals deze, is dat wij echt een partner mogen zijn. Wij kennen de regels en wensen van een locatie en handelen daarnaar. Als je kunt terugvallen op die ervaring, scheelt het een hoop en tijd energie. Door nauwe samenwerkingen komen we zowel in proces als resultaat altijd tot een geweldige beleving. En dat binnen de budgettaire kaders.

Die samenwerking betekend ook flexibiliteit. Dat merkten we toen COVID-19 onze werkzaamheden drastisch veranderden. Toen online events noodgedwongen hun intrede maakten, bundelden wij wederom onze krachten met Het Scheepvaartmuseum. Zij een prachtige locatie, wij geweldige styling. Zo creëerden we vier studio settings en lieten opdrachtgevers kennismaken met creatieve mogelijkheden, zelfs wanneer beperkingen groot leken.

Unique Partner aan het woord: Van Der Maarel