Desmet Studio’s Amsterdam

Audiovisueel, Catering, Gestoffeerd, Gratis Wifi, Lan 1000Mbit, Airconditioning, Verwarming, Ventilatie, Boot aanlegplaats, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Parkeren, Officiële trouwlocatie, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'Desmet Studio's is een radio & (online) televisie studio. De TV-studio in combinatie met het studiocafé is een unieke locatie voor feesten & events.'

Desmet Studio’s is gelegen in een karakteristiek art deco pand in de Plantagebuurt. Wij faciliteren radio & TV programma’s maar zijn ook een locatie voor online tv/video, podcasts, events, feestjes, showcases etc.

Naast verschillende televisie-, webinar- en audiostudio’s beschikken wij over een eigen studiocafé. De combinatie van onze grootste studio met ons studiocafé maakt onze locatie uniek voor uiteenlopende events.

Onze maximale capaciteit is afhankelijk van de invulling van het event. Elk event is uniek. We maken daarom altijd een offerte op maat op basis van jouw wensen en onze mogelijkheden.

Wij hebben alle technische faciliteiten in huis, niet alleen voor een feest met DJ en/of band maar ook voor een hybride event. We kunnen een volledige registratie faciliteren vergelijkbaar met een TV productie en dit tegelijkertijd streamen. Dát maakt ons uniek!

Kom langs!

Op onze website vind je meer over onze mogelijkheden www.desmet.tv

Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om onze venue te komen bezichtigen! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Locaties

Cafe + TV1 Studio

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Er is geen nieuws rondom deze venue.

Kom in contact met Desmet Studio’s Amsterdam
Adres: Plantage Middenlaan 4A 1018 DD Amsterdam