Westergas

Audiovisueel, Catering, Gratis Wifi, Lan 1000Mbit, Airconditioning, Verwarming, Ventilatie, Boot aanlegplaats, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Buitenplaats, Rookruimte, Parkeren, Hotelservice, Officiële trouwlocatie, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'Bent u op zoek naar een verrassende, industriële locatie in een groen stadspark? Dan is de Westergas iets voor jou!'

Westergas is écht Amsterdams. Een levendig dorp in de stad, waar historische waarden en vernieuwende ideeën samenkomen. Een plek waar cultuur in al haar prachtige vormen wacht om ontdekt te worden. Het is een unieke locatie met een eigen rauw karakter. Open voor alles en iedereen. Gebouwd op vrijheid, diversiteit en creativiteit. Je bent er altijd welkom. Het is een avontuurlijke omgeving met een inspirerende invloed op iedereen.

De Westergas is 19e-eeuws industrieel complex in een groen stadspark, aan de rand van het centrum van Amsterdam dat nu functioneert als ontmoetingsplek voor ondernemende mensen. Wij bieden ruimte aan creatieve, culturele en vernieuwende ondernemers die met passie en overgave hun droom volgen. Met meer dan 5.000 m2 ruimte voor evenementen, 14 break-out ruimtes en 14 ha. buitenruimte is de Westergas de ideale locatie om een keur aan evenementen te faciliteren, zoals congressen, beurzen, bedrijfsfeesten, tentoonstellingen, workshops, productpresentaties, diners en modeshows.

De historische fabrieksgebouwen van de Westergasfabriek zijn industrieel en vol karakter: van groots en meeslepend, naar intiem, creatief en romantisch. Organiseer een event in het hart van de fabriek met verweerde muren, hoge plafonds en monumentale dakconstructies. Wie hier een evenement bezoekt, vergeet dat nooit meer.

De Westergas is gerenoveerd en voorzien van alle hedendaagse behoeften en gemakken, waaronder een eigen glasvezelnetwerk en WiFi in het hele park. Daarnaast heeft de Westergas geïnvesteerd in het verduurzamen van de fabrieksgebouwen, door onder andere extra isolatie en LED verlichting aan te brengen.

Organisatoren kunnen in de voorbereiding van hun evenement een beroep doen op de Westergas en haar partners, waaronder producenten, cateraars en techniek leveranciers die allen gespecialiseerd zijn in het houden van evenementen in de Westergas gebouwen.

Bent u op zoek naar een verrassende, industriële locatie in een groen stadspark? Dan is de Westergas iets voor jou! Neem contact op voor meer informatie.

Downloads

Locaties

Gashouder

Afmetingen

Capaciteit

Transformatorhuis

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

5x groene locaties in Amsterdam
De herfst heeft haar intrede gedaan in Amsterdam. Sommige beschouwen dit als het mooiste seizoen van het jaar. De kleurovergang in de natuur. In deze blog een overzicht van de groene locaties in Amste…
Event locaties in Amsterdam West
Noord, Oost, Zuid, West – wie kent Amsterdam op z’n best? Deze week nemen we je mee in de event locaties in Amsterdam west, onderdeel van Unique Venues of Amsterdam. En wat betreft dit stadsdeel zijn …
Kom in contact met Westergas