Koninklijke Industrieele Groote Club

Audiovisueel, Catering, Gestoffeerd, Beschermde Wifi, Gratis Wifi, Lan 100Mbit, Airconditioning, Verwarming, Ventilatie, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Treinstation op loopafstand, Buitenplaats, Rookruimte, Officiële trouwlocatie, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'De Koninklijke Industrieele Groote Club in hartje Amsterdam is de locatie bij uitstek voor het organiseren van een lunch, meeting of congres'

Welkom bij de Koninklijke Industrieele Groote Club

De Koninklijke IGC is naast een actieve businessclub en sociëteit ook de locatie bij uitstek voor het houden van een lunch, diner, vergadering of congres in het culturele en zakelijke hart van Amsterdam. De Koninklijke IGC is namelijk niet alleen een sociëteit voor haar leden, maar biedt ook ruimte aan privé gelegenheden of zakelijke evenementen. Het monumentale gebouw ‘Industria’ waarin de Koninklijke IGC zich bevindt, is gebouwd in 1912 en beschikt nog altijd over authentieke details uit de jaren ’20.

De Club beschikt over totaal zeven zalen variërend in afmeting van 20m2 tot 152m2. De zalen zijn verdeeld over twee etages en bieden elk een uniek uitzicht over de Dam en het Rokin.

Op de Clubetage bevinden zich de Dameszaal en Bestuurskamer met beide een spectaculair uitzicht over de Dam. Zowel de Dameszaal als de Bestuurskamer zijn uitermate geschikt voor een lunch of diner, maar lenen zich ook zeer goed voor een vergadering of training.

De Groote Zaal is gelegen op de tweede etage en biedt ruimte aan 150 personen en is ideaal voor een vergadering, congres of diner.

Op dezelfde etage gelegen bevinden zich de Damzaal met een schitterend uitzicht op het Koninklijk Paleis, de Bibliotheek met een zeer uitgebreide collectie historische en hedendaagse literatuur en de Kluiskamer welke voor ´zeer besloten´ vergaderingen en diner geschikt is. Daarnaast beschikt de Koninklijke Industrieele Groote Club over een sfeervolle Bar en een stijlvolle Clubzaal. Beide ruimtes worden gekenmerkt door hoge plafonds en een klassieke uitstraling en zijn uitermate geschikt voor een netwerk borrel, feestavond of walking dinner.

Bekijk hier de rondleiding door de Club in 3D.

Downloads

Locaties

Groote Zaal

Afmetingen

Capaciteit

Bibliotheek

Afmetingen

Capaciteit

Damzaal

Afmetingen

Capaciteit

Kluiskamer

Afmetingen

Capaciteit

Bibliotheek, Damzaal & Kluiskamer

Afmetingen

Capaciteit

Kleine Bibliotheek

Afmetingen

Capaciteit

Bestuurskamer

Afmetingen

Capaciteit

Dameszaal

Afmetingen

Capaciteit

Bar/Clubzaal

Afmetingen

Capaciteit

Bar

Afmetingen

Capaciteit

Restaurant

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Event locaties in Amsterdam Centrum
Noord, Oost, Zuid, West – wie kent Amsterdam op z’n best? Deze week nemen we je mee in de event locaties in Amsterdam centrum, onderdeel van Unique Venues of Amsterdam. Wat betreft dit stadsdeel is er…
Kom in contact met Koninklijke Industrieele Groote Club