Beurs van Berlage

Audiovisueel, Catering, Gestoffeerd, Beschermde Wifi, Gratis Wifi, Lan 10Mbit, Lan 100Mbit, Airconditioning, Verwarming, Ventilatie, Boot aanlegplaats, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Treinstation op loopafstand, Rookruimte, Parkeren, Hotelservice, Officiële trouwlocatie, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'Unieke evenementenlocatie in Amsterdam'

Unieke evenementenlocatie in Amsterdam

U wilt een evenement organiseren in Amsterdam en bent op zoek naar een unieke evenementenlocatie. Een locatie die inspireert en motiveert, en liefst ook net even wat meer te bieden heeft dan de doorsnee evenementenlocatie. Dan is de kans groot dat u bij ons vindt wat u zoekt. De Beurs van Berlage is namelijk een van de meeste gewilde congreslocaties van Amsterdam.

Het gebouw, ooit ontworpen als beursgebouw is omgevormd tot een ideale locatie voor onder meer congressen, beurzen en zakelijke evenementen. Wij snappen dat u uw evenement uniek wilt maken, daarom denken wij graag met u mee over het vormgeven van uw event en doen wij er alles aan om uw ideeën te realiseren. Voeg daar een handvol praktische voordelen aan toe, zoals de geweldige ligging en goede bereikbaarheid, de mogelijkheid om uw fysieke evenement uit te breiden met een virtueel deel en uw droomevenement is dichterbij dan ooit.

Organiseer vrijwel ieder denkbaar evenement

De Beurs van Berlage is een aansprekende en inspirerende locatie voor vrijwel ieder denkbaar evenement. Denk bijvoorbeeld aan een congres of symposium, waarbij u fysiek tot wel 1300 gasten kunt ontvangen, maar door de mogelijkheid om uw congres met een virtueel deel uit te breiden, zijn de mogelijkheden en het aantal deelnemers onbeperkt. Dankzij onze ruime ervaring met internationale evenementen kunnen wij u goed adviseren over geschikte ruimtes en arrangementen. Dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van het hosten van virtuele evenementen, kunnen wij u uitstekend begeleiden in het maken van de juiste keuze op het gebied van het gebruik van ons virtuele platform, één van onze studio’s of allebei. Feesten organiseren is één van onze andere specialiteiten, al dan niet in combinatie met een heerlijk diner op sterrenniveau, of zelfs een hybride vorm waarbij zowel de fysiek aanwezige deelnemers als de deelnemers thuis een avond zullen hebben, die ze niet snel zullen vergeten.

Als u bij ons een evenement organiseert, kunt u kiezen uit verschillende historische zalen. Voor echt grote evenementen kunnen wij zelfs het gehele gebouw openstellen. Daarnaast beschikt de Beurs van Berlage over twee studio’s zodat u een fysiek evenement uit kunt breiden naar een hybride evenement. Met ons virtuele platform, Berlage Virtual Live Events, kunt u zelfs een compleet virtueel evenement organiseren in onze virtuele Beurs. De Beurs van Berlage is naast bovengenoemde evenementen een uitstekende locatie voor een seminar, receptie, vergadering, publieksevenement of productpresentatie. Mocht u vragen of ideeën hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Locaties

Grote zaal

Afmetingen

Capaciteit

Effectenbeurszaal

Afmetingen

Capaciteit

Graanbeurszaal

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Event locaties in Amsterdam Centrum
Noord, Oost, Zuid, West – wie kent Amsterdam op z’n best? Deze week nemen we je mee in de event locaties in Amsterdam centrum, onderdeel van Unique Venues of Amsterdam. Wat betreft dit stadsdeel is er…
Kom in contact met Beurs van Berlage