Het Sieraad

Audiovisueel, Catering, Gratis Wifi, Airconditioning, Verwarming, Ventilatie, Boot aanlegplaats, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Buitenplaats, Hotelservice, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'Een bruisende evenementenlocatie met een historische stijl in het kloppend hart van Amsterdam West!'

Het Sieraad 

Het monumentale pand Het Sieraad is een bruisende locatie in Amsterdam West en kenmerkt zich door de unieke ligging aan een samenvloeiing van twee kanalen. Deze ambachtsschool werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren ’20 als een vakschool voor de arbeidsklasse en biedt plek voor creatieve ondernemers. Het Sieraad heeft vier zeer karakteristieke ruimtes die gehuurd kunnen worden voor diverse evenementen en activiteiten.

De binnenplaats, het Atrium, is met zijn imposante, 16 meter hoge, glazen overkapping ‘het binnen terras’ van het pand. De ruimte is geschikt voor symposia en beurzen, exposities, diners, maar ook voor spetterende concerten, voorstellingen en feesten tot in de kleine uurtjes. Rondom het Atrium bevinden zich drie karakteristieke ruimtes; de Smederij, het Timmerlokaal en de Plaatwerkerij. De zalen zijn in het najaar van 2015 volledig verbouwd en ingericht naar de stijl en historie van het pand. De ruimtes zijn voorzien van daglicht, audiovisuele middelen en wifi. Een geschikte locatie voor exposities, voorstellingen, workshops en/of vergaderingen.

De ruimtes kunnen los van elkaar gehuurd worden maar bij een combinatie van alle ruimtes kunnen tot en met 1.150 gasten geaccommodeerd worden. Over alle gewenste faciliteiten, catering maar ook de creatieve invulling van uw evenement denken wij graag mee. Laat je inspireren tijdens een rondleiding door de historische en creatieve omgeving van dit adembenemende schoolgebouw. Graag werken wij samen naar een onvergetelijke herinnering van je evenement of bijeenkomst.

“Zonder moeite niets”.
Ons motto sinds 1924.

Meer informatie kun je terugvinden op onze website: www.edelevents.nl

Downloads

Locaties

Atrium

Afmetingen

Capaciteit

Smederij

Afmetingen

Capaciteit

Timmerlokaal

Afmetingen

Capaciteit

Plaatwerkerij

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Event locaties in Amsterdam West
Noord, Oost, Zuid, West – wie kent Amsterdam op z’n best? Deze week nemen we je mee in de event locaties in Amsterdam west, onderdeel van Unique Venues of Amsterdam. En wat betreft dit stadsdeel zijn …
Kom in contact met Het Sieraad