Uilenburgersjoel

Audiovisueel, Catering, Gestoffeerd, Beschermde Wifi, Airconditioning, Verwarming, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Buitenplaats, Rookruimte, Officiƫle trouwlocatie, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'250 jaar historie in hartje Amsterdam'

Op een steenworp afstand van het Waterlooplein ligt de 250 jaar oude Uilenburgersjoel. Omgeven door een binnentuin vindt u een lichte, warme en intieme locatie die een rijke historie ademt.

De Uilenburgersjoel is een van de weinige bewaarde historische gebouwen van het eiland Uilenburg. Na een zorgvuldige restauratie is de synagoge voorzien van alle comfort voor uw evenement. Het is een unieke en exclusieve locatie voor een feest, presentatie, vergadering, concert, diner of huwelijk.

De Uilenburgersjoel beschikt over een synagogezaal, omgeven door ruime balkons, een zolderatelier, twee benedenzalen en een professionele keuken. De maximale capaciteit van het hele gebouw is 350 personen.
Parkeermogelijkheden zijn er in de straat, er zijn diverse parkeergarages binnen 5 minuten loopafstand. Fietsen kunnen gestald worden op de binnenplaats.
Technische ondersteuning, uitgebreide catering, wij adviseren u graag bij de organisatie van uw evenement. Door het organiseren van uw evenement in de Uilenburgersjoel ondersteunt u het behoud van deze bijzondere locatie.

Downloads

Locaties

Synagogezaal

Afmetingen

Capaciteit

Kleine zaal 1 & 2

Afmetingen

Capaciteit

Zolderatelier

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Er is geen nieuws rondom deze venue.

Kom in contact met Uilenburgersjoel