Unique Venues of Amsterdam presenteert: De Tour d’Amsterdam 2023

Stap in de wereld van “onze” Unique Venues of Amsterdam. Op de eerste maandag van april 2023 organiseerden wij ons spraakmakende relatie-evenement, de Tour d’Amsterdam. Een dag op ontdekkingstocht, speciaal voor onze relaties en opdrachtgevers. Lees verder terwijl we je meenemen door de hoogtepunten van deze onvergetelijke dag.

Ontvangst tussen het groen én de dieren in Oost

De dag begon met een warm welkom in de prachtige omgeving van Artis, de oudste dierentuin van Nederland. Omringd door de weelderige natuur en dieren, kwamen onze gasten al snel in de stemming voor een dag vol verrassingen. Na het samenstellen van de groepen gingen we op pad!

uv tour d'amsterdam

De diverse routes

In verschillende groepen bezochten we de diverse unieke locaties van Unique Venues of Amsterdam. Per fiets, wandeltocht of rondvaartboot werd elke hoek van de stad bereikt. Van historische gebouwen tot moderne architectonische hoogstandjes, elke locatie biedt een unieke ervaring en mogelijkheden voor evenementen. Met elke nieuwe stop werden de gasten steeds meer ondergedompeld in de veelzijdigheid van Amsterdam als evenementenbestemming.

Met trots: ons partnernetwerk

Naast het bewonderen van de prachtige locaties, kregen onze gasten ook de kans om kennis te maken met het uitgebreide leverancierspartner netwerk van Unique Venues of Amsterdam. Van bloemisten tot audiovisuele experts, zij presenteerden hun diensten en creëerde zo mogelijkheden voor toekomstige evenementen. Het was een geweldige gelegenheid om waardevolle connecties te leggen en de mogelijkheden van onze unieke locaties verder te versterken.

 

Afsluitening bij Capital C

Na een dag vol ontdekkingen kwamen alle groepen samen voor een welverdiende borrel bij Capital C, één van onze Unique Venues. Terwijl de zon langzaam onderging boven de grachten van Amsterdam, werd er geproost op een succesvolle dag vol inspiratie en nieuwe verbindingen. Het was de perfecte gelegenheid om na te praten, ervaringen uit te wisselen en plannen te maken voor toekomstige samenwerkingen.

Volgend jaar….Een nieuwe Tour d’Amsterdam!

Met trots kondigen we aan dat volgend jaar de Tour d’Amsterdam opnieuw plaats zal vinden. Na de zomer zullen we meer details bekendmaken, dus houdt onze website en social media in de gaten voor updates. We kunnen nu al niet wachten om opnieuw samen op de magie van onze unieke locaties te delen.

En nu, voor degenen die deze onvergetelijke dag willen herbeleven of voor degenen die er helaas niet bij konden zijn, hebben we een prachtige aftermovie klaarstaan:

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan alle aanwezigen die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt. Jullie hebben onze unieke locaties tot leven gebracht en ons geïnspireerd met jullie enthousiasme. We kijken uit naar een toekomst vol gedenkwaardige evenementen en kunnen niet wachten om jullie volgend jaar opnieuw te verwelkomen tijdens de Tour d’Amsterdam!

 

Unique Venues of Amsterdam presenteert: De Tour d’Amsterdam 2023