Welkom Huis Vasari: een parel aan de Herengracht!

Een van de nieuwste aanwinsten van Unique Venues of Amsterdam; Huis Vasari! Leer deze locatie nu kennen.

Gelegen aan de iconische Herengracht, is dit historische pand de trotse thuisbasis van de gerenommeerde Vrije Academie, het landelijke onderwijsinstituut voor kunst & cultuur. Huis Vasari is doordrenkt van een rijke geschiedenis en unieke kenmerken die je betoveren.

Stap binnen en laat je meeslepen door de sfeer en het karakter van Huis Vasari. Als onderdeel van Unique Venues of Amsterdam zijn we verheugd om een extra locatie toe te voegen om een gevarieerd aanbod aan evenementen en bijeenkomsten aan te bieden. Of je nu een zakelijk evenement, een receptie of een inspirerende lezing wilt organiseren, de veelzijdige ruimtes in Huis Vasari zijn geschikt om aan al jouw wensen te voldoen.

Laat je verrassen door de tijdloze schoonheid en de unieke ambiance die deze locatie te bieden heeft. Daarnaast is de locatie op loopafstand van andere Unique Venues en gelegen aan de gracht wat de mogelijkheden tot combinaties en/of vervoer gemakkelijk maakt. We kijken er enorm naar uit om diverse evenementen te hosten in deze prachtige historische omgeving.

Met Huis Vasari voegt Unique Venues of Amsterdam een schitterend juweeltje toe aan haar collectie. Interesse in deze bijzondere locatie aan de Herengracht? Bekijk de pagina op de website en doe een aanvraag!

binnentuin huis vasari

Welkom Huis Vasari: een parel aan de Herengracht!