Maak kennis met onze nieuwste locatie: @Droog

We zijn verheugd om onze nieuwste locatie te introduceren: @Droog. Gelegen tussen de Groenburgwal en de Staalstraat, in het bruisende centrum van Amsterdam, is @Droog een ware parel. Nabij de prachtige Staalbrug, de majestueuze Amstel en het historische Waterlooplein, is deze locatie verspreid over vijf historische panden met een rijk verleden.

De locatie

In de 17e eeuw diende dit gebied als thuisbasis voor de Staalmeestersgilde, die stukken stof (stalen) voor de markt prepareerden. De leden van de gilde zijn zelfs vereeuwigd in het beroemde schilderij “De Staalmeesters” van Rembrandt, te bewonderen in het Rijksmuseum. In 2004 maakte Droog zijn intrek in deze panden, die al sinds 1993 bekend staan als een platform voor design.

Met internationale projecten, innovatieve ideeën en producten heeft Droog een belangrijke rol gespeeld in het op de kaart zetten van ‘Dutch Design’ over de hele wereld.

Het pand

@Droog beschikt over zes unieke ruimtes waar evenementen kunnen worden georganiseerd. Elk van deze ruimtes ademt de geschiedenis van Droog uit en heeft zijn eigen unieke karakter. Van intieme vergaderruimtes tot ruime zalen, @Droog biedt voor elk wat wils.

Het gehele gebouw, inclusief de prachtige tuin, is toegankelijk voor het publiek en is gedecoreerd met kunst en unieke designstukken uit de Droog-collectie.

Events

Ontdek de unieke sfeer en historische charme van @Droog. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een cultureel evenement organiseert, deze locatie biedt een inspirerende setting voor elk type evenement.

Kom @Droog ontdekken als één van onze nieuwste locaties. Neem contact met op met het team via de pagina op de website voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We kijken ernaar uit om ook op deze plek onvergetelijke evenementen te creëren!

Ontdek @Droog en ervaar de magie van de iconische Fairtytale garden!

Maak kennis met onze nieuwste locatie: @Droog