@droog

Audiovisueel, Catering, Gestoffeerd, Beschermde Wifi, Gratis Wifi, Lan 10Mbit, Lan 100Mbit, Verwarming, Ventilatie, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Treinstation op loopafstand, Parkeren, Officiële trouwlocatie
over de locatie

'Where creative minds meet and ideas flourish.'

Droog bevindt zich tussen de Groenburgwal en de Staalstraat in het centrum van Amsterdam, nabij de prachtige Staalbrug, de Amstel, de Zuidertoren en het Waterlooplein, verspreid over vijf historische panden. In de 17e eeuw huisde hier de Staalmeestersgilde. Zij prepareerden stukken stof (stalen) voor de markt. De gildeleden zijn geportretteerd in het beroemde schilderij De Staalmeesters van Rembrandt, dat in het Rijksmuseum hangt. In 2004 trok Droog in het pand, dat vanaf 1993 naam maakte als design platform. Met internationale projecten, innovatieve ideeën en producten zette Droog ‘Dutch Design’ op de wereldkaart. 

Droog heeft zes ruimtes waar evenementen kunnen worden georganiseerd. Elk van de ruimtes heeft zijn eigen unieke karakter, maar allemaal weerspiegelen de geschiedenis van Droog. Het hele gebouw (plus tuin!) Is open voor het publiek en is versierd met kunst en unieke designstukken uit de Droog collectie. 

Downloads

Locaties

Cafe

Afmetingen

Capaciteit

Grand Space

Afmetingen

Capaciteit

Red Space

Afmetingen

Capaciteit

White Space

Afmetingen

Capaciteit

Library

Afmetingen

Capaciteit

Fairytale Garden

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Kom in contact met @droog