Eventcase DeLaMar Theater

Unique Venues met Unique Stories. Deze week een kruisbestuiving die niet onverwachts is. In de eventcase van het DeLaMar Theater lees je meer over de première van de Nederlandse speelfilm Alles op Tafel.

IN HET KORT

  • Première van de Nederlandse speelfilm Alles op Tafel
  • Productie van Independent Films/Millstreet films met onder andere Linda de Mol
  • 950 gasten over de rode loper vol pers voor de hoofdingang
  • Wim Sonneveld zaal omgebouwd naar bioscooptheater met groot filmdoek

Voorbereiding

Al twee jaar stond de première van de film Alles Op Tafel in de agenda bij het DeLaMar Theater. Door productionele redenen kwam er vertraging. Daarna kwam COVID en moesten we uiteraard meerdere keren verplaatsen. Een film van deze omvang verdiend een volle zaal en daarom werd er gewacht tot we het theater weer volledig konden vullen zonder 1,5 meter afstand en met de mogelijkheid voor een afterparty.

Rode loper

Bij DeLaMar geven we elke gast, op elk event en bij iedere voorstelling het première gevoel mee. Over de rode lopers van het theater, alles tot in de puntjes verzorgd en onder de grote kroonluchters voelt elk evenement als een dag of avond uit. Zo is het decor van DeLaMar ook de perfecte plek voor de feestelijke vertoning van deze grote nieuwe Nederlandse speelfilm!

Lights, camera, action

Filmpremières zijn unieke events in DeLaMar. Zo ook deze, alles is ervoor uit de kast gehaald. In samenwerking met Pathé wordt van de theaterzaal met theaterdecor een bioscoopzaal gemaakt met groot filmdoek en ruimte voor presentatie en de cast.

In opdracht van Independent Films en in samenwerking met Event Department bouwen we een starwalk voor de hoofdingang voor bezoekers en pers.

Terwijl de gasten zich verzamelen voor de rode loper, openen we voor de cast en hun vrienden en familie ons Grand Cafe voor een intieme voorontvangst met cocktails en canape’s.
Ondertussen ontvangen wij de overige gasten met een feestelijk glas bubbels en zoeken zij een plekje in de zaal.

Tijdens de filmvertoning leggen we een lichtgevende dansvloer en bouwt de DJ zijn booth, waardoor we de avond kunnen afsluiten met een uitbundig feest en toost op de film!

Benieuwd naar meer van deze venue? Bekijk de details! 

Eventcase DeLaMar Theater