Unique Partner aan het woord: MPS

Een cateraar met aandacht voor detail. Een historisch sterk merk, met een verrassende invulling. Het team van MPS werkt vanuit een positieve energie. Onderdeel van Unique Venues zijn onze partners. En daar zijn we trots op! Onze partners komen geregeld over de vloer bij de Unique Venues en zijn een ware toevoeging aan je event. In deze blog stelt MPS zich voor en vragen we naar hun mooiste moment in één van de Unique Venues.

Om mee te beginnen: wie is MPS?

Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering. Bij ons bruist het van de energie. Gelukkig maar. Want positieve energie tilt alles naar een hoger niveau. Excelleren doe je enkel in hetgeen waarvan je houdt. Samen. Het ontwerpen van een concept als vertrekpunt – een totaal nieuwe ervaring als bestemming. Meer krijgen dan waar je om vraagt, is precies waar je op hoopt.

Ons doel is mensen zorgeloos te laten genieten van pure gastvrijheid, van écht vakmanschap. Vakmanschap dat duurzaam is. Altijd met oog voor onze omgeving en de toekomstige generaties.

MPS is een historisch sterk merk met een verrassende invulling!

Dat klinkt veelbelovend. Maar, waar bellen we jullie voor? Waarin zijn jullie onderscheidend?

Wij staan bekend om de strakke organisatie van logistiek, grote en complexe evenementen. Maar bovenal denken we graag mee met een creatief catering concept waarmee we gasten verrassen. Details zijn ontzettend belangrijk bij een evenement, die zorgen voor de wauw-factor. Wij maken daarom voor elk evenement weer een op maat gemaakt plan, zodat het resultaat naadloos aansluit bij de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.

Ook onderscheiden wij ons door onze eigen poule van medewerkers. Sinds 2018 hebben we MPS | people, een poule van medewerkers in de bediening en hostesses waarmee wij samenwerken. We leiden iedereen zelf op, want we vinden het belangrijk dat eenieder die voor ons werkt, ons DNA uitdraagt.

We horen graag meer over een bijzonder moment voor jullie. Een event wat jullie altijd bij blijft.

In september hebben we tijdens de IDEA Experience Conference in de Kromhouthal ons nieuwe concept ‘Eat Well, Feel Amazing’ gepresenteerd. Je goed voelen begint bij eerlijk eten, zorgen voor elkaar en de natuur. Samen genieten van verse en verantwoorde producten. Wij geloven dat hierin de sleutel ligt naar echt geluk.

Dit is bijvoorbeeld vertaald naar de PR0.0ST Bar, waar wij verrassende non-alcoholische cocktails serveerden. Ook was er vlees van vergeten mannen dieren en bier gemaakt van aardappels. Daarnaast was er ook soep gemaakt van uien ujt onze eigen verspillingsfabriek.

Eat Well, Feel Amazing houdt niet op bij wat we serveren. Ook wie het serveert kan een enorm verschil maken. De koffie van de Sign Language Coffee Bar werd gerund door dove en slechthorende barista’s. Doormiddel van een video menuscherm konden de gasten in gebarentaal hun koffie bestellen bij een Gebaarista (dove barista). Tijdens dit event konden we dit concept echt tot leven brengen.

Benieuwd naar meer nieuws? Lees erover op de site. 

Unique Partner aan het woord: MPS