5x industriële locaties van Unique Venues of Amsterdam

Het type locatie heeft veel impact op de sfeer en stijl van het event. Er zijn vele types. Van klassiek tot heel ruw, van modern tot creatief. In deze blog kijken we naar de industriële locaties van Unique Venues of Amsterdam.

ADAM Toren

De icoon aan het Ij. De ADAM Toren is voor menig Amsterdammer een iconisch pand. Hoog in de toren bevinden zich stijlvolle event ruimtes. Diverse industriële design ruimtes voor uiteenlopende evenementen.
Bekijk deze venue. 

De Hallen Studio’s

In Amsterdam Oud-West, op een steenworp afstand van het Leidseplein, is de voormalige tramremise gerenoveerd tot De Hallen Amsterdam. In de Hallen zijn de Hallen Studio’s Een karakteristieke evenementen locatie met een industrieel tintje. Vanuit de remise tijd overgebleven is onder andere de oude bakstenen muur. Samen met de grootste tramdeuren en het spantendak een bijzonder decor voor een event. Nice to know: niet voor niets staat er ‘studio’s’ in de naam, naast allerlei soorten evenementen vinden er ook op wekelijkse basis tv-opnames plaats.
Bekijk deze venue.

Kromhouthal

Indrukwekkend groot én gelegen aan het Ij. Voor deze locatie neem je maar al te graag de pont naar Noord. De Kromhouthal is een oude fabriekshal omgetoverd tot evenementlocatie. Ruim 5000 m2 aan rauw, industrieel decor voor de meest uiteenlopende evenementen.
Bekijk deze venue.

TOBACCO theater

Centraal gelegen in Amsterdam, vlak achter de dam, bevindt zich het TOBACCO theater. Een, zoals TOBACCO het omschrijft, indrukwekkende evenementenlocatie in dé culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, romantisch, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de acht meter hoge muren af! Ze zijn gespecialiseerd in bijzondere zakelijke evenementen.
Bekijk deze venue.

Westergas

Westergas, gelegen in het Westerpark, werd al eerder benoemd als groene locatie. Naast dat deze prachtige locaties zich dus in het groen bevinden zijn het ook echte industriële locaties. De Westergas is een 19e-eeuws industrieel complex in een groen stadspark, aan de rand van het centrum van Amsterdam dat nu functioneert als ontmoetingsplek voor ondernemende mensen. Een levendig dorp in de stad, waar historische waarden en vernieuwende ideeën samenkomen. Een plek waar cultuur in al haar prachtige vormen wacht om ontdekt te worden. Het is een unieke locatie met een eigen rauw karakter. Open voor alles en iedereen. Gebouwd op vrijheid, diversiteit en creativiteit. Je bent er altijd welkom. Het is een avontuurlijke omgeving met een inspirerende invloed op iedereen.
Bekijk deze venue.

5x industriële locaties van Unique Venues of Amsterdam