Unique Venues of Amsterdam heeft een nieuwe website!

Unique Venues of Amsterdam heeft een nieuwe website! Met frisse moed starten alle eventlocaties hun activiteiten weer op na een jaar waar flexibiliteit en doorzettingsvermogen vereist was. Nu kijken we voorruit en bij deze opstart hoort een nieuwe uitstraling. Deze nieuwe website zorgt voor nog meer verbinding van de locaties in Amsterdam maar ook voor meer gemak bij jou als eindgebruiker. Let’s check it out! 

We gingen van start

In samenwerking met diverse experts hebben we gekeken naar de kansen en het huidige gebruik van de website. Waar vinden mensen ons, wat zoeken ze en hoe kunnen we dit optimaliseren op de nieuwe website? Daaruit kwam goed naar voren dat mensen gericht naar locaties opzoek zijn en dat het belangrijkste gemak is om te filteren op wensen tijdens een event. Daarnaast wordt er ook veel contact gezocht met diverse locaties. Duidelijk verhaal dus.  

Wat is er dan anders?

Vanuit deze analyse gingen we kijken naar de daadwerkelijke implementatie. Het allerbelangrijkste was dat de locaties overzichtelijk en goed gepresenteerd worden. Foto’s nemen daarom een belangrijke rol in op de nieuwe website. Ook de functionaliteit met filtermogelijkheden is geoptimaliseerd. Je kunt nu vanuit meerdere aspecten de locaties filteren. Zo staat echt niks je meer in de weg om snel tot een juiste locatiekeuze te komen. 

Huisstijl

Niet alleen de functionaliteiten werden vernieuwd op deze nieuwe website maar we keken ook nog eens goed naar ons logo en de bijpassende huisstijl. We concludeerden dat deze ook toe waren aan een nieuwe versie. Belangrijk was dat de stad Amsterdam centraal bleef staan. Zowel in het logo als op de website. Uiteraard dient dit goed over te lopen in de huisstijl. Fun fact: de uiteindelijke inspiratie werd gevonden in het oude wapen van Amsterdam. De veelzijdigheid in kleuren in het wapen gaf de mogelijkheid om een palet samen te stellen voor deze nieuwe website wat past bij ons als vereniging in zowel de uitstraling als de kernwaarden. 

Wat kun je nog verwachten? 

De basis staat en nu gaan we het laten leven. De komende tijd kun je niet alleen je favoriete locatie vinden, maar ook verrast worden met veel inspiratie. Want al deze event kennis gebundeld in één vereniging verdient een mooi platform. We bundelen de kennis in mooie nieuwsartikelen om je te inspireren en nog meer te leren over ons. 

One-Stop-Shop 

Deze “one-stop-shop” is helemaal klaar voor een toekomst vol met nieuwe evenementen. De nieuwe website zorgt voor nog makkelijker, slimmer en overzichtelijker zoeken tussen de meest bijzondere evenementen locaties in Amsterdam. Zo kun jij, keer op keer, vanuit Unique Venues of Amsterdam opzoek naar de meest passende locatie voor je specifieke evenement.

Unique Venues of Amsterdam heeft een nieuwe website!