Unique Partner aan het woord: Hete Peper

Hete peper, creatieve cateraar met een uitgesproken smaak, vakidioten, meedenkers én anders denkers. Onderdeel van Unique Venues zijn onze partners. En daar zijn we trots op! Onze partners komen geregeld over de vloer bij de Unique Venues en zijn een ware toevoeging aan je event. In deze blog stelt Hete Peper zich voor en vragen we naar hun mooiste moment in één van de Unique Venues.

Even voorstellen

Vraag je Hete Peper om zichzelf te omschrijven geven ze het volgende antwoord: een cateraar die het graag nét even anders doet. Ze geloven in eten wat het verhaal van de avond verteld, dat eten meer is dan een maaltijd; het vertelt het verhaal van de avond. Ze buigen zich maar al te graag over de kunst van culinaire verhalen vertellen. Dat maakt ook dat ze niet bang zijn om de grenzen op te zoeken. Ze willen prikkelen, uitdagen en de boodschap van het evenement zo sterk mogelijk overbrengen op de gasten.

Maar waar kun je Hete Peper nou het beste voor bellen? Wanneer zijn ze op hun best?

We vroegen het aan henzelf en het antwoord was duidelijk: events waar ze vanaf het prille begin meegenomen worden om het concept samen met de klant vorm te geven. Een boodschap, een doelgroep en creatieve vrijheid. Dat is voor Hete Peper het startpunt voor verdieping en onderzoek, om conceptontwikkeling in gang te zetten en ver over de grenzen van het vakgebied heen te kijken. Om het verhaal van een event op de sterkst mogelijke manier te vertellen, mixt Hete Peper dolgraag verschillende ingrediënten uit de technologie, mode, kunst en wetenschap.

Hét event dat nooit meer vergeten wordt..

Nu we deze creatieve cateraar iets beter hebben leren kennen zijn we nieuwsgierig naar een moment wat ze altijd zal bijblijven. We kennen het allemaal, dat ene event wat om welke reden dan ook in je gedachte blijft.

Voor Hete Peper was dat de jaarlijkse seizoen opening van het Concertgebouworkest in het Concertgebouw Amsterdam. Een logistieke uitdaging, met 250 medewerkers, 1800 enthousiaste bezoekers en een high end walking dinner. In iedere foyer wordt een minirestaurant gebouwd om een groot gevoel van kwaliteit en service te creëren. En de kers op de taart? Dat is het opvallende dessert met het welbekende orkestgebouw kroontje als pronkstuk op de avond. Voor de bezoekers van het orkestgebouw een avond om nooit te vergeten. En voor Hete Peper en hun partner? Een turbulente avond, waar met bloed, zweet en tranen in anderhalf uur maar liefst 1800 desserts worden geproduceerd wanneer de patissier onverwachts een zenuwinzinking krijgt. Dat Hete Peper van een uitdaging houdt is sindsdien een onmiskenbaar feit.

Meer weten over deze creatieve cateraar? Bezoek hun website.

Benieuwd naar het Unique Partners netwerk? Bekijk hier meer. 

Unique Partner aan het woord: Hete Peper