One – Stop – Shop ?!

Unique Venues of Amsterdam is een bijzondere vereniging van unieke evenementenlocaties binnen de ring van Amsterdam. Naast elkaar versterken hebben we een One – Stop – Shop platform. Keer op keer vind jij er de perfecte evenementenlocatie voor jouw event. We leggen je graag uit hoe het ontstaan is en waarom de One – Stop – Shop voor jou werkt.

One- Stop – Shop stap 1: Zoek passende locatie(s) aan de hand van je wensen

Elke ‘Unique Venue’ heeft een eigen, bijzonder verhaal te vertellen. Gevestigd binnen de ring van Amsterdam, in een pand wat vroeger een andere functie in de stad heeft gehad.

Verenigd bij elkaar geven we de mogelijkheid om lekker overzichtelijk de perfecte locatie te zoeken voor jouw specifieke event. Keer op keer. Je kunt deze website zien als de homepage van je zoektocht.

Op de venues pagina vind je een overzicht van de 38 aangesloten evenementenlocaties. Naast dit overzicht kun je elke locatie uitgebreider bekijken voor meer details. Zoek je voor een specifieke gelegenheid of een bepaalde faciliteit? Dan kun je de filters gebruiken om direct een overzicht te maken voor locaties die daaraan voldoen. Dit maakt het zoeken nog makkelijker.

One- Stop – Shop stap 2: Vraag vrijblijvend informatie op bij de locatie(s) van jouw keuze

Inmiddels heb je vastgesteld welke locaties perfect aansluiten bij je wensen voor dit event. Nu kun je makkelijk contact opnemen met deze locatie(s) om de benodigde informatie op te vragen.

Het platform is er zo op ingericht dat je niet afzonderlijk de details hoeft toe te sturen naar elke geselecteerde locatie. Vanuit de filterfunctie is het namelijk ook mogelijk om meerdere locaties tegelijk een aanvraag te versturen. Zo kun je snel en gemakkelijk de benodigde informatie delen en opvragen om de juiste keuze te maken.

One- Stop – Shop stap 3: Plan en boek jouw event

Vanuit de ontvangen informatie kun je een keuze maken over de meest geschikte locatie voor dit event. Met je contactpersoon kun je verder en in gesprek over de details van dit event.

Veel succes met het kiezen én organiseren.

Volgende keer weer opzoek? Je weet onze One – Stop – Shop te vinden!

One – Stop – Shop ?!