Maak je klaar voor een culinaire beleving met B&E Catering en Events

Bij Unique Venues of Amsterdam zijn we verheugd om onze  partner voor te stellen: B&E Catering en Events. Als onderdeel van Unique Venues zijn onze partners een integraal onderdeel van de unieke ervaring die we bieden. In deze blog vragen we B&E Catering en Events naar hun meest memorabele moment in één van onze Unique Venues.

Vraag 1: Introductie! Wie zijn jullie als bedrijf?

B&E Catering en Events: Wij zijn een Amsterdamse cateraar met ruim 34 jaar ervaring binnen de branche. Als jong en ambitieus team met een passie voor hoogwaardig eten en drinken, staan we bekend om onze expertise in smaak. Onze partners en klanten waarderen onze passie en deskundigheid. We staan klaar om jouw volgende evenement tot leven te brengen op een manier die je gasten niet snel zullen vergeten!

Vraag 2: Wat voor soort events zijn jullie absoluut het beste in? En waarom?

B&E Catering en Events: We excelleren in zakelijke evenementen, variërend van conferentiedagen tot bedrijfsfeesten en alles daartussenin. Of het nu gaat om een koffieservice, walking dinner of een ander zakelijk evenement, wij staan klaar om onze klanten te ondersteunen. Onze kracht ligt in het creëren van maatwerkconcepten waarbij de wens van de klant centraal staat. Of het nu gaat om branded cocktails, wijn-spijscombinaties of foodstations passend bij een specifiek thema, wij gaan graag creatief aan de slag om aan de behoeften van onze klanten te voldoen!

Vraag 3: Kun je een mooie eventcase toelichten bij één van de Unique Venues en waarom deze speciaal is?

B&E Catering en Events: Vanuit onze vaste samenwerking met NEMO zijn we benaderd door B for Good om de catering te verzorgen voor een feestavond ter afsluiting van de “B for Good Leaders Summit” in Amsterdam. Dit was het grootste evenement dat we bij NEMO hebben mogen verzorgen. We mochten ruim 1250 gasten bedienen die allen duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Samenwerkingsverbanden met lokale B-Corp organisaties werden opgezet om een mooie F&B-invulling te creëren die paste bij de missie van het evenement en de doelgroep. Het was een succesvolle en bijzondere avond waar we met veel plezier op terugkijken!

Bij Unique Venues of Amsterdam zijn we enthousiast over onze samenwerking met B&E Catering en Events. Samen streven we ernaar om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken!

Maak je klaar voor een culinaire beleving met B&E Catering en Events