Eventcase van De Hallen Studio’s

Unique Venues met unieke verhalen. We geven je een kijkje achter de schermen bij de evenementenlocaties, onderdeel van Unique Venues of Amsterdam. Deze week de eventcase van De Hallen Studio’s. Een bijzondere case waar een lange voorbereiding aan vooraf ging. Lees snel verder over de eventcase van het 10 jarig bestaan van WeTransfer.

De ins en outs van deze eventcase

WeTransfer is een Nederlandse downloaddienst waarmee gebruikers kosteloos bestanden kunnen versturen die te groot zijn om te mailen. Maandelijks maken ongeveer 25 miljoen mensen gebruik van de service en doen samen zo’n 70 miljoen transfers. Eind 2019 vierde ze het 10-jarig bestaan, uiteraard daar waar hun ‘roots’ liggen, in Nederland. In de Hallen Studio’s kwamen ongeveer 800 gasten bijeen voor deze spectaculaire avond.

WeTransfer in de Hallen Studio's

Uniek door de ‘historie’ van het bedrijf

Over de invulling van het 10-jarig bestaan van WeTransfer is meer dan een jaar nagedacht. Dat was zeker terug te zien in alle elementen van deze avond. Het thema ‘i’ll take your brain to another dimension’ werd doorgevoerd in letterlijk alles. Van het decor tot de activiteiten, het entertainment én uiteraard de catering.

Op de vide waren karaoke kasten te vinden met elk een eigen minibar. Leuk detail: het geluid van de microfoons was hoorbaar IN de toiletten. Ook was er een diner concept te bezoeken in deze ruimte. In 10 minuten konden mensen genieten van een 10-gangen diner in het donker. Er was verder een sketch tekenaar aanwezig die live op beeld portretten tekende en er was een grote ‘WePresent’ wall waarop alle samenwerkingen van WeTransfer van de afgelopen 10 jaar gepresenteerd werden. Er waren diverse optredens, onder andere een glowlight dansoptreden vanaf de raam partij op de vide. Daarnaast was er ook nog een ‘geheim feest’ in de loft.

Een Hallen-complex breed feest

Het gaafste aan deze eventcase was misschien wel dat het gehele Hallen-complex gecombineerd werd. Voorafgaand aan het feest in de Hallen Studio’s dineerde het Nederlandse team in Denim City. Aan een mooie lange tafel in het creatieve centrum van de Hallen. Een perfecte match! Uiteraard werd ook Hotel de Hallen ingezet voor de collega’s uit LA.

Nieuwsgierig naar meer eventcases? Check hier het nieuws op de site. 

Eventcase van De Hallen Studio’s