Bezoek één van de Unique Venues tijdens deze evenementen

In een stad bruisend van activiteit en culturele hoogtepunten, kan het soms lastig zijn om te kiezen uit de overvloed aan evenementen. Bij de locaties van Unique Venues of Amsterdam worden, naast besloten evenementen, ook regelmatig unieke  gelegenheden georganiseerd waar je als bezoeker van kunt genieten. We vertellen je graag meer over de evenementen in de komende periode, speciaal voor de liefhebbers van lekker eten, drinken en cultuur.

In februari te doen:

En voor de avontuurlijke zielen biedt het Olympisch Stadion op 18 februari een unieke kans om de Marathontoren te beklimmen. Geniet van het adembenemende uitzicht en proef de geschiedenis terwijl je naar de top van deze iconische toren klimt. Met 136 steile, lange treden naar boven is enige conditie vereist, maar de beloning van het panoramische uitzicht maakt het allemaal de moeite waard.

Aanmelden kan via deze link van het Olympisch Stadion.

08-01-2016, Amsterdam.
Het Olympisch stadion in Amsterdam.
Foto: Bastiaan Heus

In maart te doen:

Het Scheepvaartmuseum biedt op 8 en 9 maart een unieke samenwerking aan met Bierbrouwerij Homeland tijdens het speciaalbierfestival. Ontdek een scala aan vernieuwende speciaalbieren, proef culinaire hoogstandjes en laat je meevoeren door boeiende exposities en livemuziek. Dit alles vindt plaats op de prachtige binnenplaats van het Scheepvaartmuseum, waardoor je een onvergetelijke ervaring kunt beleven op een van de meest iconische locaties van de stad.

Tickets en info via de website van het Scheepvaartmuseum. 

In april te doen:

Bij De Hallen Studio’s komt op 5 en 6 april het bruisende wijnfestival Nacht van de Wijn tot leven. Verwen je smaakpapillen met meer dan 200 verschillende wijnen, geniet van culinaire hoogstandjes en laat je betoveren door verrassende live muziek. Dit weekend staat garant voor een wereld vol wijn en plezier waar je van kunt genieten te midden van een levendige atmosfeer.

Tickets en info via de website van Nacht van de Wijn.

Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf onderdompelen in deze unieke evenementen die te beleven zijn bij diverse Unique Venues of Amsterdam.

Bezoek één van de Unique Venues tijdens deze evenementen