WesterLiefde

Audiovisueel, Catering, Gestoffeerd, Gratis Wifi, Lan 1Mbit, Lan 10Mbit, Lan 100Mbit, Airconditioning, Verwarming, Ventilatie, Boot aanlegplaats, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Buitenplaats, Rookruimte, Parkeren, Officiële trouwlocatie, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'Dé industriële evenementenlocatie in Amsterdam, met een team dat echt met je meedenkt.'

De WesterLiefde is een inspirerende en industriële evenementenlocatie midden in het Westerpark, geschikt voor uiteenlopende zakelijke en particuliere events.

In de historische panden van de Westergasfabriek bevinden zich onze drie locaties, elk met een uniek karakter. Op dit terrein werd tot 1967 het gas opgeslagen en omgezet tot elektriciteit voor de stad. Sinds de jaren ‘90 heeft het terrein een nieuwe bestemming, met een diversiteit aan culturele, commerciële en sociale initiatieven.  

Lees hieronder meer over de locaties of plan een inspirerende rondleiding in met iemand uit het enthousiaste WesterLiefde team: 0206848496 of info@westerliefde.nl. 

De locaties kunnen gecombineerd of los van elkaar worden ingezet, afhankelijk van het aantal gasten en het aantal ruimtes dat nodig is. Pluspunt in de zonnige maanden: alle locaties hebben een buitenruimte.

WesterLiefde (230 m2) heeft een hoog plafond, indrukwekkende ramen en sfeervolle houten vloer en bakstenen muur. Deze locatie wordt vooral ingezet voor diners, borrels en presentaties.

WesterUnie (600 m2) heeft een industriële uitstraling, met balkon rondom en grote barren in de ruimte. De ideale locatie voor presentaties, workshops en grotere diners. Waar WesterLiefde van zichzelf al een specifieke uitstraling heeft, kun je in WesterUnie de sfeer echt bepalen door het meubilair en de aankleding die wordt ingezet. 

WestergasTerras (190 m2) is ons restaurant, maar is van oktober t/m maart ook als evenementenlocatie te boeken. Deze locatie is volledig ingericht en is met de grote bar in het midden van de ruimte zeer geschikt voor borrels en walking dinners. Ook wordt de locatie vaak ingezet als break-out room of cateringruimte in combinatie met één van de andere locaties. 

De afgelopen 20 jaar zijn er ontzettend veel mooie evenementen bij ons op locatie georganiseerd. Meerdaagse zakelijke congressen, beurzen, feestelijke borrels, diners en feesten tot in de late uurtjes. Bekijk wie jou voorgingen, ter inspiratie voor jouw event. 

Plan een locatiebezoek bij WesterLiefde, op de Westergasfabriek in Amsterdam. 

Downloads

Locaties

WesterUnie

Afmetingen

Capaciteit

WesterLiefde

Afmetingen

Capaciteit

WestergasTerras

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Kom in contact met WesterLiefde