Internationaal Theater Amsterdam

Audiovisueel, Catering, Gestoffeerd, Gratis Wifi, Verwarming, Ventilatie, Boot aanlegplaats, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Buitenplaats, Rookruimte, Parkeren, Hotelservice, Officiële trouwlocatie, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'Het oudste theater van Amsterdam, gelegen aan het Leidseplein, beschikt over prachtige klassiek en moderne zalen voor onder andere award ceremonies, board room meetings en netwerkborrels.'

Een uniek event vraagt om een unieke locatie, dat weten wij als geen ander. Internationaal Theater Amsterdam biedt in een historische setting intieme vergaderruimtes voor 15 personen tot galagelegenheid voor wel 2000 feestgangers. Voor elke maat evenement hebben wij een geschikte ruimte voorhanden. Zelfs uw huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in een van onze foyers of zalen.

Met alle kennis en apparatuur in huis kunnen wij uw evenement altijd ondersteunen met de allerbeste presentatie- en theatertechniek. Uw cateringwensen kunnen wij invullen op elk gewenst niveau. Maatwerk vinden we leuk!

Mooie voorbeelden van onze evenementen zijn: Boekenbal, TEDx Amsterdam, ADE, Nieuwjaarsreceptie Rabobank en anderen. Graag creëren we ook samen met u een bijzonder programma met een voorstel op maat.

ITA heeft een lange geschiedenis van Het Huis van het Nederlandse Theater. De schouwburg die nu op het Leidsplein staat, dateert van 1894. Maar de geschiedenis gaat veel verder terug, tot 1638. Tot tweemaal toe brandde de schouwburg tot de grond af. En werd hij herbouwd. Na een grondige verbouwing en de opening van een nieuwe state-of-the-art theaterzaal in 2009 is de schouwburg klaar voor het theater van de toekomst.

ITA behoort tot de boegbeelden van de Nederlandse podiumkunst met als kern een breed acteursensemble van wereldfaam en een team van toonaangevende regisseurs dat, naast het Amsterdamse huis, wereldwijd nog een 100-tal podia bespeelt.

Op onze website vind u meer informatie over de ruimtes en de mogelijkheden voor uw event. Neem gerust contact met ons op.

Locaties

Grote Zaal

Afmetingen

Capaciteit

Rabozaal

Afmetingen

Capaciteit

Plein Foyer

Afmetingen

Capaciteit

Koninklijke Foyer

Afmetingen

Capaciteit

Nieuwe Foyer

Afmetingen

Capaciteit

Ajax Foyer en terras

Afmetingen

Capaciteit

Gijsbrechtbordes

Afmetingen

Capaciteit

Marnixbordes

Afmetingen

Capaciteit

Rotonde

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Event locaties in Amsterdam Centrum
Noord, Oost, Zuid, West – wie kent Amsterdam op z’n best? Deze week nemen we je mee in de event locaties in Amsterdam centrum, onderdeel van Unique Venues of Amsterdam. Wat betreft dit stadsdeel is er…
Kom in contact met Internationaal Theater Amsterdam