Hoogtij

Audiovisueel, Catering, Gestoffeerd, Beschermde Wifi, Gratis Wifi, Verwarming, Ventilatie, Boot aanlegplaats, Bushalte op loopafstand, Buitenplaats, Rookruimte, Parkeren, Officiële trouwlocatie, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'Hoogtij Amsterdam: De plek waar events, smaak, cultuur en liefde op grote hoogte samenkomen…'

De eerste experience is de lift naar boven naar de top van het gebouw (er is ook een trap voor de sportievelingen). Daar wacht je een uitzicht … the sky is the limit.

We ontvangen je hier op grote hoogte om de zakelijke mogelijkheden samen door te nemen.

En natuurlijk kijken we samen over het historische centrum van de stad en ontdekken we welke iconische gebouwen ook boven het maaiveld uitsteken.

Hoogtij biedt verschillende mogelijkheden voor jouw event, eigenlijk kan alles. Op grote hoogte vergaderen en volledig in de watten worden gelegd. Of wat denk je van een culinair hoogstandje in de Glazen Kas! Ook aan de echte feestbeesten is er gedacht. Wij hebben namelijk een sluitingstijd van 03:00 uur, dus er kan flink gefeest worden. Hoogtij is een plek die multifunctioneel ingezet kan worden. De 5 ruimtes die Hoogtij aanbiedt, hebben elk hun eigen charme. Op het dakterras geniet je bijvoorbeeld van een heerlijke BBQ met – uitzicht op Amsterdam – na een interessante lezing in De Gym.

Door de verschillende ruimtes, zijn we ook flexibel in het schakelen van goed naar slecht weer scenario. Of natuurlijk ook andersom. We denken graag met jullie mee!
Totaal biedt Hoogtij een capaciteit tot 200 personen, dus denk groot!

De 5 waaroms?

  1. Exclusiviteit – Bij Hoogtij kies je voor exclusiviteit. De gehele dag is Hoogtij van jullie. 
  2. Bereikbaarheid – De bereikbaarheid voor jullie gasten is erg goed. Metrohalte Noorderpark stopt op zo’n 10 minuten lopen van Hoogtij. De gasten die met de auto parkeren hoeven slechts tot 19.00 uur te betalen voor €1,40 per uur. Da’s niks voor Amsterdamse begrippen!
  3. Goed of slecht weer? Geen probleem! – Hoogtij heeft zowel binnen als buiten mogelijkheden. Hierin zijn we heel flexibel dus kunnen we snel schakelen wanneer het weer een beetje tegenzit.
  4. Fine dining –Wij werken samen met de chef’s van restaurant Daalder. Een samenwerking waar we erg trots op zijn. Zij zullen ervoor zorgen dat jullie een heerlijk 3-gangen diner voorgeschoteld krijgen op hoog nivau
  5. Sluitingstijd – In tegenstelling tot vele andere locaties in Amsterdam, kan het feestje bij ons tot in de late uurtjes doorgaan. Wij moeten onze deuren pas om 03:00 uur sluiten.
Downloads

Locaties

De Kas

Afmetingen

Capaciteit

De Gym

Afmetingen

Capaciteit

Dakterras

Afmetingen

Capaciteit

Daktheater

Afmetingen

Capaciteit

Oranje Toren

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Er is geen nieuws rondom deze venue.

Kom in contact met Hoogtij
Adres: Johan van Hasseltweg 39, 1021 KN, Amsterdam