Eventcase Het Sieraad: The Best Chef Awards

Unique Venues met Unique Stories. Je kent het inmiddels wel. De eventcases geven een kijkje achter de schermen bij alle Unique Venues en vertellen meer over de mogelijkheden bij de verschillende locaties. Laat je deze week verrassen door de eventcase van Het Sieraad met het bijzondere galadiner van The Best Chef Awards 2021.

In het kort:

  • The Best Chef Awards 2021
  • Galadiner voor 350 personen
  • Samenwerking verschillende sterrenchefs
  • Awardshow top 100 beste chefs.

De ins en outs van deze eventcase

Zoals vaak het begin van dit soort projecten begon ook deze. De organisatie van The Best Chef Awards benaderde ons met de vraag over de beschikbaarheid van onze locatie. Met veel enthousiasme konden wij deze opdracht aannemen. Niet alleen omdat het project fantastisch past in deze locatie, maar ook was het één van de eerste grotere evenementen na een lange en stille periode door COVID. Het Sieraad heeft veel ervaring met dit soort evenementen en onze medewerkers kunnen niet wachten om hier weer fulltime mee aan de slag te gaan. We streefden ten alle tijden naar een flexibele samenwerking met de organisatie van The Best Chef Awards. Daardoor konden we een onvergetelijke avond voor iedereen realiseren.

Om te beginnen vond er die avond een uniek vijf gangen diner. Verzorgd door verschillende sterrenchefs waaronder RIJKS®, Wils, Daalder, De Librije en Merlet. Het dessert is tevens verzorgd door één van de beste Nederlandse en buitenlandse patisserie chefs. Daarna vond de award show plaats. Als laatste vond er deze avond een feestje in de Plaatwerkerij van Het Sieraad.

the best chef awards het sieraad

Teamwork makes the dreamwork

De samenwerking tussen de sterrenchefs, managers en alle medewerkers op de vloer was echt iets unieks. Elke ruimte in Het Sieraad werd goed gebruikt. De chefs werkte hard aan 350 gerechten en de bediening stond paraat om alles aan de gasten te serveren. Om de gerechten zo snel en efficiënt mogelijk te serveren waren er looproutes uitgezet. Dit werkte fantastisch.

De perfecte match

Onze locatie biedt ruimte voor creativiteit en dromen. Van een onvergetelijk galadiner van The Best Chef Awards tot aan een kerstmarkt, bedrijfsevenementen of ADE feesten. Alles is mogelijk. Daarnaast is de ligging van de locatie perfect. Het is goed bereikbaar, logistiek makkelijk te realiseren, het ligt aan het water en het is te vinden in hartje Amsterdam.

the best chef awards het sieraad

Foto’s door Lyan van Furth. 

Benieuwd naar andere eventcases? Bekijk de nieuws pagina.

Eventcase Het Sieraad: The Best Chef Awards