Maak kennis met onze nieuwste locatie: Westerliefde

We zijn verheugd om de nieuwste toevoeging aan Unique Venues of Amsterdam aan te kondigen: WesterLiefde. Gelegen in het bruisende Westerpark, biedt deze industriële evenementenlocatie een inspirerende setting voor een breed scala aan zakelijke en particuliere evenementen.

De locatie

Ooit onderdeel van de historische Westergasfabriek, heeft WesterLiefde drie unieke evenementenruimtes, elk met een eigen karakter. Van de hoge plafonds en indrukwekkende ramen van WesterLiefde tot de industriële charme van WesterUnie en de ontspannen sfeer van WestergasTerras, er is voor elk wat wils.

Evenementen

Ontdek de unieke sfeer en historische charme van WesterLiefde. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een cultureel evenement organiseert, deze locatie biedt de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke gelegenheid.

De ervaring

Stap binnen en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid en unieke sfeer van WesterLiefde. Het toegewijde team staat klaar om te helpen bij elk aspect van je evenement, van catering en technische ondersteuning tot meubilair en decor. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om de ruimtes te combineren of andere locaties op het Westergasfabriekterrein te verkennen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Plan jouw evenement

Klaar om een onvergetelijke ervaring te creëren bij WesterLiefde? Neem vandaag nog contact op met het enthousiaste team van Unique Venues of Amsterdam om een bezichtiging te regelen en je evenement te plannen. Ze kijken ernaar uit om je te verwelkomen in deze prachtige historische locatie.

Ontdek de magie van WesterLiefde en maak van je volgende evenement een onvergetelijke ervaring!

Maak kennis met onze nieuwste locatie: Westerliefde