Portugese Synagoge

Audiovisueel, Catering, Gestoffeerd, Gratis Wifi, Verwarming, Bushalte op loopafstand, Tramhalte op loopafstand, Buitenplaats, Toegankelijk voor mindervaliden
over de locatie

'Het Joods Cultureel Kwartier (JCK) heeft verschillende ruimtes die u kunt huren, met elk een eigen functie en sfeer.'

logo JCK NederlandsZoekt u een unieke locatie voor uw vergadering, workshop of receptie? Het Joods Cultureel Kwartier (JCK) heeft verschillende ruimtes die u kunt huren, met elk een eigen functie en sfeer. Zo organiseert u samen met ons een geslaagd evenement. In overleg verzorgen we graag de catering, een rondleiding of komen we op een andere manier aan uw wensen tegemoet. Er zijn verschillende arrangementen te reserveren voor lunch, borrel of diner.

Portugese Synagoge
Het hoofdgebouw stamt uit 1675 en vervult nog steeds een belangrijke rol als gebedshuis. De synagoge ademt de sfeer van de Gouden Eeuw. Het interieur is authentiek, er is geen verwarming en verlichting, en bij gelegenheden wordt het gebouw verlicht door bijna duizend kaarsen. Deze locatie kunt u huren voor ceremonies, lezingen en instrumentale concerten.

Cabana
De Cabane (loofhut) is een betoverende ruimte in de bijgebouwen van de Portugese Synagoge, ingericht door kunstenaar Eli Content. Het is de perfecte ruimte voor kleinere ontvangsten en bijeenkomsten

Ma’amad
De Ma’amad is de historische regentenkamer in de Portugese Synagoge. Deze bestuurskamer heeft een statige uitstraling en is geschikt voor een vergadering, receptie of diner.

Filmruimte
Te midden van de pracht en praal van de schatkamers bevindt zich een sfeervolle filmruimte. Door de authentieke uitstraling waant u zich hier even in de zeventiende eeuw. De ruimte is zeer geschikt voor recepties en diners, maar ook voor lezingen, vergaderingen en filmvertoningen.

Safra binnenplaats
De zeventiende-eeuwse binnenplaats werd van oudsher gebruikt als wandelplaats voor volwassenen en als veilige speelplaats voor kinderen. Nu kunt u hier terecht voor een besloten receptie tot 400 personen. Omdat de binnenplaats in de openlucht is, kunt u voor een receptie een overkapping huren.

Wintersnoge
De Wintersnoge is een verwarmde en charmante ruimte waar in de wintermaanden de diensten plaatsvinden. Intieme ceremonies en lezingen komen hier goed tot hun recht.

Downloads

Locaties

Portuguese Synagogue

Afmetingen

Capaciteit

Cabana

Afmetingen

Capaciteit

Ma'amad

Afmetingen

Capaciteit

Foyer

Afmetingen

Capaciteit

Courtyard

Afmetingen

Capaciteit

Winter Esnoga

Afmetingen

Capaciteit

nieuws

Er is geen nieuws rondom deze venue.

Kom in contact met Portugese Synagoge